Profesyonel Aşçılık Eğitimi mezunu öğrencilerimizden Güven Bayramkurt, Vogue Hotel Bodrum | Alaket Rise Restaurant’ın Sous Chef’i olarak kariyerine devam etmektedir. Sevgili Güven Bayramkurt’a kariyerinde bol şans, bol başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun....
Profesyonel Aşçılık Eğitimi mezunu öğrencilerimizden Mehmet Hanifi Ekinci, XO Cape Arnna Hotel Fethiye’de işe başlamıştır. Sevgili Mehmet Hanifi Ekinci’ye kariyerinde bol şans, bol başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun....
Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitimi mezunu öğrencilerimizden Ramazan Artan, Türkiye Petrolleri Kanuni Sondaj Gemisi’nin Pastane Sorumlusu olarak kariyerine devam etmektedir. Sevgili Ramazan Artan’a kariyerinde bol şans, bol başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun....
Profesyonel Aşçılık Eğitimi mezunu öğrencilerimizden Bilgen Şahbaz, Crocus Restaurant Mersin’de işe başlamıştır. Sevgili Bilgen Şahbaz’a kariyerinde bol şans, bol başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun....
Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitimi mezunu öğrencilerimizden Elif Zengin ve Profesyonel Aşçılık Eğitimi mezunu öğrencilerimizden Orkun Atik, Montenegro Lodge Hotel’de işe başlamıştır. Sevgili Elif Zengin ve Orkun Atik’e kariyerinde bol şans, bol başarılar diliyoruz. Yolları açık ...
Profesyonel Aşçılık Eğitimi mezunu öğrencilerimizden Halil Uğur Kaya, Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da işe başlamıştır. Sevgili Halil Uğur Kaya’a kariyerinde bol şans, bol başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun....
Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitimi öğrencilerimizden Yeter Yetkin, stajını yaptığı Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de, #DünyaHaftası için sıfır atık prensibiyle hazırlanmış harika bir Havuçlu Kek hazırlıyor! Sevgili Yeter’in hazırladığı bu tarif, hem doğaya saygılı hem de inanılmaz lezzet...
Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitimi mezunu öğrencilerimizden Ezgi Baran, Address Istanbul Hotel’de işe başlamıştır. Sevgili Ezgi Baran’a kariyerinde bol şans, bol başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun....
Profesyonel Aşçılık Eğitimi mezunu öğrencilerimizden Okan Doymaz, Bokun Restaurant | Kotor/Montenegro’da işe başlamıştır. Sevgili Okan Doymaz’a kariyerinde bol şans, bol başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun....
Profesyonel Aşçılık Eğitimi mezunu öğrencilerimizden Sibel Temel, Maslak 1453 içinde yer alan Kavuştay markasının kurucusu olarak kariyerine devam etmektedir. Sevgili Sibel Temel’e kariyerinde bol şans, bol başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun....
Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!