TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Chef's Table Öğrencileri Sirha Fuarı'ndaydı!

Fine food konseptinde tamamen ülkemizin yöresel ürünlerinden oluşan 18.000 adet ürünü Chef's Table öğrencileri Sirhaİstanbul 2014 fuarında sundu. 

Sunulan inovatif yiyecekler içerisinde;

- Kastamonu Pastırması Cips ile; Kiren Tarhanası  Dondurması, Sakız Tarhanası Dondurması, Ekşi Tarhana Dondurması, Kiren Tarhana Capuccino, Sakız Tarhanası Capuccino, Ekşi Tarhana  Capuccino

- Tütsülenmiş Tandır Baklava ,  Kuzugöbeği-Sarıkız Mantar Sos ile.

- Tokat Bez Sucuklu ve Kars Gravyerli Siyez Bulguru Topları –Crunch Kaplamalı + Yanık Yoğurt Dressing.

Bazlamada  Edirne Eski Kaşarlı  ve Zahterli Somon Köftesi,Çanakkale Kuru Domates Sos ile.

Tarçınlı Üryani Eriği Sorbesi,Fesleğen Mikro Filizi ile.

Kavılca Buğdayı Keşkek ve Türkmen Saçak Peyniri.

Marmaris Çam Balı Kraker, Organik Kars Balı Kraker ve Acılı,Tuzlu Versiyonları.

Finike Portakalı Jelli Cezerye Rulosu ve Manda Kaymağı Köpüğü.

Ortaca Limonu Jeli Cezerye Rulosu ve Manda Kaymağı Jeli.

Halhalı Zeytinli Kek ve  Nar Reçeli.

Sirha Fuarı hakkında detaylı bilgi için: sirha-istanbul.com

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL