2 AYDA HOBİ PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK EĞİTİMİ
Bir pastanın anatomisini keşfedecek, çikolataya hükmedebileceksiniz, ürünler sizi değil siz ürünleri şekillendireceksiniz. Temel pastacılık ve ekmekçiliğin derin detaylarını 2 Ayda Temel Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitimi ile yaşayacaksınız.
Dünyanın en son teknik ekipmanları ve özel olarak tasarlanmış U düzen bireysel sistemli mutfaklarında pratik eğitim verirken eş zamanlı teorik eğitim desteğinin sürekli sağlandığı akademide Türkiye'de ilk butik pastacılık-ekmekçilik eğitimi coaching’lik sistemiyle Şef Serkan Bozkurt önderliğinde uzman eğitmenler tarafından 8 haftada verilmektedir.
Eğitime katılanlara spatula, soyma bıçağı ve mutfak önlüğü hediye edilmektedir.
“Mutfak, içerisinde kaybolmadan yürüyebileceğiniz bir keşif dünyası olursa sizi bilinmeyen lezzetlere götürür.”
Serkan BOZKURT
Kurucu Şef
Eğitim Süresi
Haftada 1 gün 4 saatten, hafta içi ve hafta sonu programları olan, toplamda 8 hafta (2 ay) süren bir eğitimdir.