Wacs Amforth
TANITIM FİLMİNİ İZLE   Facebook Twitter Instagram Youtube   TR EN
Sorunuz mu var? Kapat


Mesajınız gönderiliyor, lütfen bekleyiniz...

Eğitimler için merak ettiklerinizi bize buradan sorabilirsiniz.

Gönder
Temel Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitimi

2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitimi

  • Eğitim süresi

    2 Ay- (8 Hafta-Haftada 1 Gün)

  • Açıklama

    30.000 TL

  • Eğitim takvimi
    Başlangıç: 13 Eylül 2025 Cumartesi

    Saat: 10:00 - 14:00
    Kayıtlarımız başlamıştır!
Eğitim süresi

2 Ay- (8 Hafta-Haftada 1 Gün)

Açıklama

30.000 TL

Eğitim takvimi
Başlangıç: 13 Eylül 2025 Cumartesi

Saat: 10:00 - 14:00
Kayıtlarımız başlamıştır!

2 AYDA HOBİ PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK EĞİTİMİ

Bir pastanın anatomisini keşfedecek, çikolataya hükmedebileceksiniz, ürünler sizi değil siz ürünleri şekillendireceksiniz. Temel pastacılık ve ekmekçiliğin derin detaylarını 2 Ayda Temel Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitimi ile yaşayacaksınız.

Dünyanın en son teknik ekipmanları ve özel olarak tasarlanmış U düzen bireysel sistemli mutfaklarında pratik eğitim verirken eş zamanlı teorik eğitim desteğinin sürekli sağlandığı akademide Türkiye'de ilk butik pastacılık-ekmekçilik eğitimi coaching’lik sistemiyle Şef Serkan Bozkurt önderliğinde uzman eğitmenler tarafından 8 haftada verilmektedir.

Eğitime katılanlara spatula, soyma bıçağı ve mutfak önlüğü hediye edilmektedir.

 

“Mutfak, içerisinde kaybolmadan yürüyebileceğiniz bir keşif dünyası olursa sizi bilinmeyen lezzetlere götürür.”

Serkan BOZKURT

Kurucu Şef

 

Eğitim Süresi

Haftada 1 gün 4 saatten, hafta içi ve hafta sonu programları olan, toplamda 8 hafta (2 ay) süren bir eğitimdir.

 

KURUCU ŞEF SERKAN BOZKURT’TAN GELECEĞİN ŞEFİ OLMAK İSTEYEN ADAYLARA;

Bugün yüzlerce öğrencimiz yurt içi ve yurt dışında dünyanın önde gelen işletmelerinde kariyerlerine başarıyla devam ediyor.
Yıllarını, bu mesleğe vermiş deneyimli bir şef olarak; kariyer yolculuğunuzda sizi hedeflerinize ulaştıracak en önemli sırrın "yemeği sadece iyi yapmak değil güzel bir sunum eşliğinde teknikleri ile anlatabilmek, bir anlamda yaşatabilmek" olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bunun için mutfakta sebep sonuç ilişkisini bilen bir şef olmanız kadar tanımlayabilen bir şef olmanız da önemlidir.
Her birinizin akademimizi gururlandıran, geleceğin çok başarılı şeflerinden olmanız dileğiyle... Serkan Bozkurt

Ders programı Ders Programı

Kredi olanakları Kredi Olanakları

Konaklama Konaklama

1. Hafta

KURABİYELER

2. Hafta

KEKLER

3. Hafta

TART, PİE, KİŞ

4. Hafta

ULUSLARARASI TATLILAR

5. Hafta

EKMEKLER VE KAHVALTILIK ÜRÜNLER

6. Hafta

HAMURLU TATLILAR

7. Hafta

ÇİKOLATA

8. Hafta

PASTALAR

Ödeme alternatiflerini öğrenmek için bizi arayın:

0 212 258 8884

Haziran Dönemi Avantajlı Erken Kayıt Kontenjanından Kayıt Ol,Ödemeye Haziran'da Başla!

Türkiye Finans Katılım Bankası Şişli Şubesi Chef's Table Mutfak Akademisi Özel Finansman Başvuru Birimi İletişim

Türkiye Finans, Kredi imkanları için ilgili numaralar ile iletişime geçebilirsiniz.

Türkiye Finans Katılım Bankası Şişli Şubesi Chef's Table Mutfak Akademisi Özel Finansman Başvuru Birimi İletişim

Sena Yıldız +90 212 219 40 80 / 10717 -
Tülay Coşkun +90 212 219 40 80 / 10714 -
Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.
Dikilitaş Şubesi Şubesi

Yapı Kredi, Kredi imkanları için ilgili numaralar ile iletişime geçebilirsiniz.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Dikilitaş Şubesi Şubesi, Chef’s Table Mutfak Akademisi Özel Kredi Başvuru Birimi İletişim:

Tuğba Üstün +90 212 258 79 04 / 132 -
Süleyman Barış Yalçın +90 212 258 79 04 / 125 -
Akbank Valideçeşme Şubesi Chef's Table Mutfak Akademisi Özel Finansman Başvuru Birimi İletişim

Akbank, Kredi imkanları için ilgili numaralar ile iletişime geçebilirsiniz.

Akbank Valideçeşme Şubesi Chef's Table Mutfak Akademisi Özel Finansman Başvuru Birimi İletişim

Pelin Büyükkaya +90 212 395 91 61 / 138 - 0 530 181 05 82 -
Engin Derya +90 212 261 96 85 / 101 - 0 536 860 63 86 -

Konaklama alternatiflerini öğrenmek için bizi arayın:

0 212 258 8884

Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!