TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ WORKSHOP

  • 3 SAAT

  • 2500 TL.

  • 26 Nisan 2024 - Cuma
    19:00 - 22:00

  • BİLETİNİ AL

3 SAAT

2500 TL.

26 Nisan 2024 - Cuma
19:00 - 22:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

MENU

  • Dana Carpaccio Roka Permasan ile
  • Wokta Tatlı Acı Dana Eti Dilimleri
  • Tane Hardallı Izgara Antrikot
  • Izgara Hellim Salata Balsamiko Sos ile

 

NOT: Workshop katılımcılarımıza önlük ve kep hediye edilmektedir.

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad - soyadı bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Nisan 2024 WORKSHOPLARI

04

İTALYA MUTFAĞI - 3 WORKSHOP

17

WOK YEMEKLERİ - 1 WORKSHOP

21

ÇOCUKLARIMIZ İLE BAYRAM ÖNCESİ EL YAPIMI MAKARNA (12-17 YAŞ)

26

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ WORKSHOP

30

SUSHI WORKSHOP

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL