Milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef's Table Mutfak Akademisi, WACS (Dünya Şefler Birliği) uluslararası kalite ve standartlarında, dünyadaki sayılı eğitim veren yerlerden bir tanesi.

1928 yılında Paris 'te kurulan WACS (Dünya Şefler Birliği), dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Bu amaçla mesleki eğitim, araştırma çalışmaları yürütmekte ve aşçılık mesleğinin uluslararası ortamda saygınlığının geliştirilmesini hedeflemektedir. Dünyanın en saygın meslek örgütleri arasında bulunan WACS bugün 86 ülkenin aşçılık örgütlerini bünyesinde barındırmaktadır.

ETKİNLİKLER

WORKSHOP TAKVİMİ

2018
OCA
ŞUB
MAR
NİS
MAY
HAZ
TEM
AĞU
EYL
EKİ
KAS
ARA
OCA
2019
PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR
1
2
3
4
5
6
HİNT MUTFAĞI WORKSHOP
7
8
9
10
11
12
TEX-MEX WORKSHOP
13
DENİZ MAHSÜLLERİ WORKSHOP
14
15
16
17
18
19
OCAKBAŞI 2 WORKSHOP
20
PİZZA WORKSHOP
21
22
23
24
25
26
27
İTALYAN MUTFAĞI 1 WORKSHOP
28
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ 1 WORKSHOP
29
30
31
    


06 Ocak 2018 Cumartesi
HİNT MUTFAĞI WORKSHOP

Sihirli baharatların buluştuğu cennet… Köri ve çeşit çeşit baharatın başrolde olduğu dünyanın en renkli, en zengin mutfak kültürlerinden birine sahip olan Hint mutfağında en az ülkenin kendisi kadar ilginç tarifleri uygulayarak öğrenme fırsatını bulacaksınız. Gelin, Hindistan’ın renkli lezzet sırlarını birlikte keşfedelim.Menü On Bir Baharatlı Tavuk Kaserol Körili Basmati Pilav......

 
12 Ocak 2018 Cuma
TEX-MEX WORKSHOP

Teksas ve Meksika lezzetlerinin buluşmasından doğan ateşli bir mutfak… Bol bol Meksika Fasulyesi, avokado, Salsa sos ve Chilli içeren çok özel tariflerle Tacos’dan Fajita’ya tüm dünyada giderek yaygınlaşan Tex-Mex mutfağının en ünlü yemeklerinin inceliklerini keşfedeceğiniz bu harika workshop’u kaçırmayın.Menü Chilli Beef Tacos Beef Fajita, Avokado, salsa ve ekşi kr......

 
13 Ocak 2018 Cumartesi
DENİZ MAHSÜLLERİ WORKSHOP

Mavinin derinliklerinden taze taze mutfağa… Bu workshop’la özenle hazırlanmış bir menü ve birbirinden yaratıcı reçeteler eşliğinde deniz mahsulleri pişirme tekniklerini detaylarıyla öğrenecek ve evinizde sevdikleriniz için deniz kokan harika sofralar hazırlayacaksınız.Menü Sarımsaklı,Limonlu Karides Sote Kızarmış Kinoalı Akdeniz Salata Kalamar Dolma, (Yaban Mantar ile) Tempur......

 
19 Ocak 2018 Cuma
OCAKBAŞI 2 WORKSHOP

Kültürümüzün en önemli unsurlarından "Ocakbaşı" keyfini sanırız sevmeyen yoktur. Ocakbaşı'nı önemli kılan lezzetlerde Taze Baharatlı Dana Şiş'ten, Kasap Köfte'ye bu kültürü keşfetmek için sizi bu önemli workshopumuza davet ediyoruz. Menü Taze Baharatlı Dana Şiş Şaşlık soslu tavuk kanatları Kasap Köfte Antalya piyazı Haydari Babagannuş Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzen......

 
20 Ocak 2018 Cumartesi
PİZZA WORKSHOP

Mamma Mia… Bu pizzalar bir harika! Siz de iflah olmaz pizza tutkunlarından biriyseniz, pizza hamurunun hassasiyetlerini ve pizza hamuru açım tekniklerini, bizzat pizzaları hazırlayarak öğrenin. Menü Pizza Margherita Pizza Fajita Pizza Calzone Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziya......

 
27 Ocak 2018 Cumartesi
İTALYAN MUTFAĞI 1 WORKSHOP

Mamma Mia… Bu pizzalar bir harika! Siz de iflah olmaz pizza tutkunlarından biriyseniz, pizza hamurunun hassasiyetlerini ve pizza hamuru açım tekniklerini, bizzat pizzaları hazırlayarak öğrenin. Menü Pizza Margherita Pizza Fajita Pizza Calzone Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziya......

 
28 Ocak 2018 Pazar
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ 1 WORKSHOP

 Uzman Chef’s Table Mutfak Akademisi eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda kişnişli antrkottan bonfile lokuma ve steak köfteye en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz. Menü Kişnişli Antrikot ve Trüflü Patates Püresi Bonfile Lokum, Gavurdağ Salatası ile Tütsülenmiş Steak Köfte   Özel tasar......

 
TÜM İŞ ORTAKLARIMIZ
©2011-2016 Chef's Table Mutfak Akademisi Tüm Hakları Saklıdır