Milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef's Table Mutfak Akademisi, WACS (Dünya Şefler Birliği) uluslararası kalite ve standartlarında, dünyadaki sayılı eğitim veren yerlerden bir tanesi.

1928 yılında Paris 'te kurulan WACS (Dünya Şefler Birliği), dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Bu amaçla mesleki eğitim, araştırma çalışmaları yürütmekte ve aşçılık mesleğinin uluslararası ortamda saygınlığının geliştirilmesini hedeflemektedir. Dünyanın en saygın meslek örgütleri arasında bulunan WACS bugün 86 ülkenin aşçılık örgütlerini bünyesinde barındırmaktadır.

ETKİNLİKLER

WORKSHOP TAKVİMİ

2017
OCA
ŞUB
MAR
NİS
MAY
HAZ
TEM
AĞU
EYL
EKİ
KAS
ARA
OCA
2018
PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Hint Mutfağı
10
Pizza
11
12
13
14
15
16
Ocakbaşı 2
17
Sushi
18
19
20
21
22
23
Tex-Mex
24
25
26
27
28
29
30
Deniz Mahsulleri


09 Eylül 2017 Cumartesi
Hint Mutfağı

Baharatların capcanlı renkleri ve zenginliği bu mutfakta harika bir ahenk yaratır. Hint mutfağına ait en güzel lezzetleri keşfetmek için bu workshopu kaçırmayın! -Bir Baharatlı Tavuk Güveç-Körili Basmati Pilavı-Acı Biberli Kuzu Güveç-Gajar Halwa * Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde y......

 
10 Eylül 2017 Pazar
Pizza

Pizza hamurunun hassasiyetliklerini ve pizza hamuru açım tekniklerini, pizzaları hazırlayarak öğrenmek istiyorsanız sizleri Chef's Table Mutfak Akademisi'ne bekliyoruz. Pizza MargheritaPizza FajitaPizza Calzone * Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp y......

 
16 Eylül 2017 Cumartesi
Ocakbaşı 2

Kültürümüzün en önemli unsurlarından "Ocakbaşı" keyfini sanırız sevmeyen yoktur. Ocakbaşını önemli kılan lezzetlerde; Taze Baharatlı Dana Şiş'ten, Kasap Köfte'ye, Şaşlık Soslu Tavuk Kanatları'ndan, bu doyumsuz lezzete en güzel şekilde eşlik eden Antalya Piyazı, Haydari ve Babagannuş gibi önemli mezeleri bu workshopta keşfetmeniz için sizleri bekliyoruz. Taze Baharatlı Dana ŞişŞaşlık Soslu Tavu......

 
17 Eylül 2017 Pazar
Sushi

Tüm dünyada kabul görmüş en sevilen lezzetlerden biri olan Sushi'yi hazırlamanın zor olmadığını bu workshop sayesinde anlayacaksınız. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde Uzak Doğu'nun yakın lezzetinin sırları açığa çıkıyor! Surimi RollSesami Maki RollCalifornia RollSake NigiriTemaki * Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel ......

 
23 Eylül 2017 Cumartesi
Tex-Mex

Kırmızı et olmadan sofralar eksik” diyenlerden misiniz? Ya da “Yemeğe tadını veren acı biberdir” diyenlerden mi? Efsane Tex-Mex lezzetleri ile eğlenceli bir workshop deneyimine hazır olun! Fajita'dan Taco'ya, bu lezzetlerin sırlarını keşfedin. Chilli Beef TacosBeef Fajita,Avokado (Salsa ve Ekşi Krema Sos ile)Meksikan Fasulyeli ve Cheddar Peynirli Tostadas * Özel tasarım görü......

 
30 Eylül 2017 Cumartesi
Deniz Mahsulleri

Denizden gelen güzellikler tarifsizdir... Bu workshopta; karidesten, kalamara en lezzetli balıklardan, onların yanına yakışacak sağlık deposu bir salata yapımına kadar detaylı bir eğitim sizleri bekliyor. Sarımsaklı,Limonlu Karides SoteKızarmış Kinoalı Akdeniz SalataKalamar Dolma, (Yaban Mantar ile)Tempura Zargana, (Tatlı Acı Sos ile) * Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki worksho......

 
TÜM İŞ ORTAKLARIMIZ
©2011-2016 Chef's Table Mutfak Akademisi Tüm Hakları Saklıdır