Milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef's Table Mutfak Akademisi, WACS (Dünya Şefler Birliği) uluslararası kalite ve standartlarında, dünyadaki sayılı eğitim veren yerlerden bir tanesi.

1928 yılında Paris 'te kurulan WACS (Dünya Şefler Birliği), dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Bu amaçla mesleki eğitim, araştırma çalışmaları yürütmekte ve aşçılık mesleğinin uluslararası ortamda saygınlığının geliştirilmesini hedeflemektedir. Dünyanın en saygın meslek örgütleri arasında bulunan WACS bugün 86 ülkenin aşçılık örgütlerini bünyesinde barındırmaktadır.

ETKİNLİKLER

WORKSHOP TAKVİMİ

2017
OCA
ŞUB
MAR
NİS
MAY
HAZ
TEM
AĞU
EYL
EKİ
KAS
ARA
OCA
2018
PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR
      
1
2
3
4
5
6
7
Et Pişirme Teknikleri 3
8
Steak Burger
9
10
11
12
13
Meksika Ateşi
14
İtalyan Mutfağı 2
15
Pizza
16
17
18
19
20
İspanyol Tapas
21
2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik
2 Ayda Hobi Aşçılık
22
Cheesecake
23
24
25
26
27
Ocakbaşı 1
28
29
30
31
     


07 Ekim 2017 Cumartesi
Et Pişirme Teknikleri 3

Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde etin sırlarını keşfetmeye devam ettiğimiz bu workshopumuzda Karamelize Soğanlı Steak Köfte'den Chimichurri Marineli Brezilya Beef'e en özel lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.Tane Karabiberli ve Fesleğenli Dana Rosto Chimichurri Marineli Brazilya Beef Karamelize Soğanlı Steak Köfte Glaze Kırmızı Şaraplı Pancar Carpaccio Közlenmiş Biber......

 
08 Ekim 2017 Pazar
Steak Burger

Nefis ve doyurucu lezzet kombinasyonlarının bir burgerde birleşmesi, sizleri bu çok keyif alıp, her zaman yapmaktan keyif alacağınız steak yapısındaki burgerlerin yapımı ve detayları için bekliyoruz. Grand Burger'dan Islak Hamburger'e en özel burgerlerı hazırlamayız uzman eğitmenlerimiz eşliğinde uygulamalı olarak öğreneceğiz. Islak Hamburger Grand Burger Closlaw Salatası Çikolatalı Süt Bur......

 
13 Ekim 2017 Cuma
Meksika Ateşi

Meksika denince akla ilk gelen, eşsiz mutfağıdır her zaman. Quesadilla'dan Taco'ya, en önemli Meksika lezzetlerini hazırlayarak damak tadı olarak çok sevdiğimiz bu mutfağın püf noktalarını, temel özelliklerini ve yapısını hep beraber keşfedeceğiz.Tavuklu ve Cheddar Peynirli QuesadillaKıymalı ve Meksika Fasulyeli TacosDana etli ve Mısırlı Casserole* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzende......

 
14 Ekim 2017 Cumartesi
İtalyan Mutfağı 2

İtalyan Mutfağı tutkusu olanlar, bu mutfağın detaylarına inmek ve geleneksel lezzetlerini hikayeleri ile birlikte hazırlayıp sunmak için bu workshop sizleri bekliyor. İtalyan Caprese Salata Taze Baharat ve Kurutulmuş Domatesli Focaccio Ekmeği Izgara Dana Eti Dilimleri,Domates Pestosu ile Çikolata Likörlü Pannacotta * Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında......

 
15 Ekim 2017 Pazar
Pizza

Pizza hamurunun hassasiyetliklerini ve pizza hamuru açım tekniklerini, pizzaları hazırlayarak öğrenmek istiyorsanız sizleri Chef's Table Mutfak Akademisi'ne bekliyoruz.Parmesan Peynirli ve Karidesli Pizza,Balık Salata ile Karamelize Soğan ve Yaban Mantarlı Stromboli Pizza Bitter Çikolatalı ve Dağ Meyveli Pizza * Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğiti......

 
20 Ekim 2017 Cuma
İspanyol Tapas

Akdeniz esintilerinin var olduğu İspanyol sofralarının en özel lezzetlerini sizlerle paylaşacağımız tapas workshoplarımızın ilkinde klasikleşmiş lezzetleri konu alacağız. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde keyifli bir etkinlik serisi bekliyor!Kuru Domatesli, Kaparili Somon Tartar ve Kıtır Ekmek Portakallı Valencia Salatası Zeytinli ve Karidesli Mini Karides Şiş Çubukları Peynirli ve İstiridye Ma......

 
21 Ekim 2017 Cumartesi
2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik

Chef's Table Mutfak Akademisi'nin uzman şefi Serkan Bozkurt, "2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitimi" workshop etkinliği ile temel pastacılık ve ekmekçiliğin derin detaylarını verecek.  Bir pastanın anatomisini keşfedecek, çikolataya hükmedebileceksiniz, ürünler sizi değil siz ürünleri şekillendireceksiniz. Dünyanın en son teknik ekipmanları ve özel olarak tasarlanmış U düzen bireys......

 
2 Ayda Hobi Aşçılık

Şef Serkan Bozkurt, Chef's Table Mutfak Akademisi'nde temel mutfak bilgilerine sahip olacağınız "2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi" veriyor. "Mutfağı çok seviyorum, benim için tutku diyorsanız sizi aşçılığın temel yapısı ve inovasyonuna (gelişim ve keşfetme) gidecek yollarla buluşturuyoruz. Tariflere bağlı kalmadan kendi fikrinizide yemeğinize, tatlınıza katmaya ne dersiniz? Sebepleri ile yaptı......

 
22 Ekim 2017 Pazar
Cheesecake

Tüm dünyada kabul görmüş, en çok sevilen tatlı çeşitlerinden biri olan cheesecakelerin alternatif malzemelerle nasıl farklı lezzetlerde hazırlandığını görmek ve yapımının sırlarını keşfetmek için sizi akademimize davet ediyoruz. Brownie Üstüne Vişneli Cheesecake Tart Damla sakızlı ve Türk kahveli cheesecake Portakal merengli ve Balkabaklı Cheesecake * Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U ......

 
27 Ekim 2017 Cuma
Ocakbaşı 1

Kültürümüzün en önemli unsurlarından "Ocakbaşı" keyfini sanırız sevmeyen yoktur. Ocakbaşı'nı önemli kılan lezzetlerde Patlıcan Kebabı'ndan, Edirne Yaprak Ciğer'e bu kültürü keşfetmek için sizi bu önemli workshopumuza davet ediyoruz.Patlıcan Kebabı Külbastı Sosta Tavuk Şiş Sumaklı ve Nar Ekşili Kırmızı Soğan Grit Ezmesi Yoğurtlu Köz Patlıcan Salatası   * Özel tasarım görüntü ve ses si......

 
TÜM İŞ ORTAKLARIMIZ
©2011-2016 Chef's Table Mutfak Akademisi Tüm Hakları Saklıdır