Wacs Amforth
TANITIM FİLMİNİ İZLE   Facebook Twitter Instagram Youtube   TR EN
Sorunuz mu var? Kapat


Mesajınız gönderiliyor, lütfen bekleyiniz...

Eğitimler için merak ettiklerinizi bize buradan sorabilirsiniz.

Gönder
Profesyonel Aşçılık Eğitimi

Profesyonel Aşçılık

  • Eğitim süresi

    4 Ay Eğitim + 4 Ay Staj

  • Fiyat

    320.000 TL 250.000 TL

  • Eğitim takvimi
    Başlangıç:17 Şubat 2025
    (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe)
    Sabah: 09:00-13:00
    Öğlen:
    14:00-18:00
    Şubat Dönemi Avantajlı Kayıt Kontenjanlarını Kaçırma!Sınırlı Sayıda Kontenjan İçin Geçerli Fiyat'tır
  • Eğitim takvimi
    Başlangıç: 15 Şubat 2025
    (Cumartesi, Pazar)
    Tüm Gün: 09:00-18:00
    Şubat Dönemi Avantajlı Kayıt Kontenjanlarını Kaçırma!Sınırlı Sayıda Kontenjan İçin Geçerli Fiyat'tır
Eğitim süresi

4 Ay Eğitim + 4 Ay Staj

Fiyat

320.000 TL 250.000 TL

Eğitim takvimi
Başlangıç:17 Şubat 2025
(Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe)
Sabah: 09:00-13:00
Öğlen:
14:00-18:00
Şubat Dönemi Avantajlı Kayıt Kontenjanlarını Kaçırma!Sınırlı Sayıda Kontenjan İçin Geçerli Fiyat'tır
Başlangıç: 15 Şubat 2025
(Cumartesi, Pazar)
Tüm Gün: 09:00-18:00
Şubat Dönemi Avantajlı Kayıt Kontenjanlarını Kaçırma!Sınırlı Sayıda Kontenjan İçin Geçerli Fiyat'tır

Profesyonel Eğitimlerde Avantajlı Kayıt Kontenjanları Fiyat'ı Sınırlı Sayı İçin Geçerli'dir. Acele Et! Ödemeye Şubat 2025'te Başla!

Erken kayıt fırsatları

'Bu Eğitim Bu Mesleğin Uluslararası Tüm Seviyelerini, Tekniklerini ve İşletmecilik Konularını İçermektedir'

ÖDEME OLANAKLARI

Aşçılığı mesleğe dönüştürmek isteyenler ve kendi işletmesini profesyonel bir şef bilinci ile yönetmek isteyenler için olan program uluslararası temel aşçılık tekniklerini inovatif (geliştirici ve keşfedici) olarak adaylara kazandırma ilkesiyle hazırlanmış programdır.
Profesyonel aşçılık eğitimi 8 aylık dönemi kapsayan bir eğitim sürecidir. Eğitim süreci 2 aşamadan oluşmaktadır. İlk 4 ay Chef’s Table Mutfak Akademisi mutfaklarında eğitim alındıktan sonra ikinci aşamada profesyonel bir işletmenin mutfağında 4 ay staj ile gerçekleşir. Staj yerleştirmeleri Chef’s Table Mutfak Akademisi tarafından gerçekleştirilir.

Chef's Table Mutfak Akademisi yerleşkesi Maslak/İstanbul'dadır.



Eğitimini tamamlayan öğrenciler T.C. Milli Eğitim Bakanlığı sınavına katılırlar. Başarılı olanlar uluslararası profesyonel mutfak çalışan adayı olarak yurt içi ve yurt dışındaki işletmelerde kariyerlerine başlayacak seviyeye gelirler.

Wacs

ULUSLARARASI MESLEKİ YETERLİLİK SERTİFİKASI

Amerika, İngiltere, Norveç, Almanya, Hollanda, Fransa, Japonya, Tayland... gibi dünyanın birçok ülkesinde öğrencileri çalışan Chef's Table Mutfak Akademisi, dünyanın en iyi şeflerinin duvarlarını süsleyen, 10 milyondan fazla üyesiyle sektördeki en büyük otorite kabul edilen ’ın (Dünya Şefler Birliği) Uluslararası Mesleki Yeterlilik Sertifikası'nı (Professional Cook-Commis Chef) Türkiye'de ilk olarak öğrencilerine sunmaktadır.

Uluslararası Mesleki Yeterlilik Sertifikası (Professional Cook-Commis Chef); eğitim sürecini tamamlayıp sektörde deneyim kazanmış ve dünya mutfaklarında belli bir pozisyonda çalışabilir düzeye gelmiş kişilere verilen sertifikadır.

Chef's Table Mutfak Akademisi öğrencileri, WACS ile uluslararası alanda en geçerli mesleki yeterlilik sertifikasına sahip olurlar. Bu sertifikayla tüm dünyadaki uluslararası otel ve işletmelerde çalışma imkanı elde ederler. Yüksek bir kariyer hedefleyenlerin önünü açan WACS (Professional Cook-Commis Chef) Sertifika Programı, uluslararası eğitim akreditasyon merkezi "" işbirliği ile hazırlanmıştır. WACS tarafından belirtilen standartları yerine getiren her Chef’s Table Mutfak Akademisi öğrencisi bu değerli sertifikaya sahip olur.

WACS

“Chef’s Table Mutfak Akademisi mutfak eğitimleri uluslararası kalite ve standart olarak Dünya Şefler Birliği (WACS) tarafından onaylanmış bir akademidir.”

John CLANCY
Dünya Şefler Birliği Eğitim Direktörü

Chef’s Table Mutfak Akademisi 2015 yılında ulaştığı yüksek kaliteden dolayı WACS tarafından “Profesyonel Mutfak Eğitimlerinde Yüksek Kalitede Eğitim Veren Eğitim Kuruluşu” olarak onaylanmıştır.

Chef’s Table Mutfak Akademisi Dünya Şefler Birliği‘nin (WACS) Global Mutfak Sertifika Programı Professional Cook-Commis Chef’i Türkiyede Uygulayan Tek Mutfak Akademisidir.

1928 yılında Paris'te kurulan WACS (Dünya Şefler Birliği), dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesini amaçlamaktadır. Pek çok mesleki eğitim ve araştırma çalışmaları yürüten kuruluş, aşçılık mesleğinin uluslararası arenadaki saygınlığının artırılmasını hedeflemektedir. Dünyanın en saygın meslek örgütleri arasında bulunan WACS, bugün 86 ülkenin aşçılık kuruluşlarını bünyesinde barındırmaktadır.

Amforth

AMFORHT, Dünya Turizm ve Konaklama Eğitim ve Öğretim Birliği:
Dünya genelinde gerekli kriterleri bünyesinde barındıran sayılı kurum ve kişilerin üyeliğini oluşturduğu bir yapıdır.

AMFORHT: Bütün ülkelerin turizm ve konaklama sektöründen profesyonellerini, okullarını, enstitülerini, üniversitelerini ve danışmanlarını bir araya getirip iş birliği yaparak, ortaklık kurup, ulaslararası organizasyonlar, sempozyumlar, seminerler, konferanslar ve forumlar düzenler.

Tüm üniversitelerde, her düzeyde ki profesyonel eğitim ve turizm çalışmalarının gelişimi için destek sağlayıp, aydınlanmış turizm bilimlerinin beşeri bilimlerde tanınmasını sağlamak AMFORHT’un temel değerlerini oluşturur. 

1969 yılında kurulan ve merkezi Paris'te bulunan AMFORHT'un üyeleri, aşçılık ve turizm okulları, yöneticiler, eğitmenler, iş insanları, organizatörler ve sektör profesyonellerinden oluşmaktadır. Chef’s Table Mutfak Akademisi de AMFORHT üyesidir.

CHEF'S TABLE MUTFAK AKADEMİSİ’NDE EĞİTİM

CHEF'S TABLE MUTFAK AKADEMİSİ’NDE EĞİTİM

- Dünyanın en gelişkin teknip ekipmanları,
- Özel olarak tasarlanmış U tezgah düzeni,
- Şef ile yüz yüze pratik ve teorik eğitimin eş zamanlı Coaching sistemiyle verildiği uluslararası onaylı profesyonel aşçılık eğitimidir.

Türkiye'de butik mutfak akademilerinin öncüsü olan Chef's Table Mutfak Akademisi'nde eğitimler; kurucu şef Serkan Bozkurt önderliğinde alanında uzman eğitmenler tarafından verilmektedir.
NEDEN CHEF’S TABLE MUTFAK AKADEMİSİ?
STAJ

STAJ

İlk 4 aylık eğitimin ardından, Chef's Table öğrencileri dünyanın önde gelen uluslararası kuruluşlarında staj yaparlar ve profesyonel iş hayatlarına ilk adımlarını atarlar. Staj yerleri Chef's Table Mutfak Sanatları Akademisi tarafından belirlenir ve öğrenciler haftanın 6 günü staj yaparlar.

Öğrencilerimiz nerelerde staj yapıyor?
EĞİTİM SONRASI

EĞİTİM SONRASI

8 aylık profesyonel aşçılık eğitimini tamamlayan Chef's Table Mutfak Akademisi öğrencileri, dünyanın en prestijli zincir hotelleri, restaurantları ve işletmelerinde mesleki yaşantılarına başlayabilecek seviyeye ulaşırlar. Ayrıca kendi işletmelerinin şefi olabilecek yetkinliği kazanabilirler.

Bugün, Chef's Table Mutfak Akademisi mezunları yurt içi ve yurt dışında birçok uluslarası işletmede kariyer yolculuklarına devam ediyorlar.
MEZUNLARIMIZ NERELERDE ÇALIŞIYOR?
ÖDEME OLANAKLARI

ÖDEME OLANAKLARI

Kredi imkanları için bankaların ilgili numaraları ile iletişime geçebilirsiniz.
Detaylı bilgi tıklayınız.

MEZUNLARIMIZ HANGİ DİPLOMA VE SERTİFİKALARA SAHİP OLABİLİYOR?

MEZUNLARIMIZ HANGİ DİPLOMA VE SERTİFİKALARA SAHİP OLABİLİYOR?

• Chef’s Table Mutfak Akademisi
Profesyonel Aşçılık Eğitimi Diploması.

• T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Sertifika

• WACS (World Association of Chefs Societies / Dünya Şefler Birliği)
Professional Cook-Commis Chef Certificate (Uluslararası Mesleki Yeterlilik Sertifikası)
*Stajsız program için özel şart içerir.

• HACCP
Zorunlu Hijyen Sertifikası.

YURT DIŞI FIRSATLARI

YURT DIŞI FIRSATLARI

Chef's Table Mutfak Akademisi mezunları, gerekli kriterleri yerine getirerek Amerika'da maaşlı çalışan olarak hem staj hem de kariyer yapma imkanına sahiptirler.

KURUCU ŞEF SERKAN BOZKURT’TAN GELECEĞİN ŞEFİ OLMAK İSTEYEN ADAYLARA;

Bugün yüzlerce öğrencimiz yurt içi ve yurt dışında dünyanın önde gelen işletmelerinde kariyerlerine başarıyla devam ediyor.
Yıllarını, bu mesleğe vermiş deneyimli bir şef olarak; kariyer yolculuğunuzda sizi hedeflerinize ulaştıracak en önemli sırrın "yemeği sadece iyi yapmak değil güzel bir sunum eşliğinde teknikleri ile anlatabilmek, bir anlamda yaşatabilmek" olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bunun için mutfakta sebep sonuç ilişkisini bilen bir şef olmanız kadar tanımlayabilen bir şef olmanız da önemlidir.
Her birinizin akademimizi gururlandıran, geleceğin çok başarılı şeflerinden olmanız dileğiyle... Serkan Bozkurt

Ders Programı Ders Programı

Staj İmkanları Staj İmkanları

Kredi + Finansman Olanakları Kredi + Finansman Olanakları

Konaklama Konaklama

Eğitimlerde ilk 4 ay tamamlandıktan sonra öğrencilerimiz, iş ortaklığımız bulunan dünyaca ünlü otel ve restoranlarda staj programına dahil edilirler.

Staj olanakları

Konaklama alternatiflerini öğrenmek için bizi arayın:

0 212 258 8884

Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!