TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN


Mesajınız gönderiliyor, lütfen bekleyiniz...

Eğitimler için merak ettiklerinizi bize buradan sorabilirsiniz.

Eski Nesil Butik Pastacılık Eğitimi

  • (3 GÜN, GÜNDE 4 SAAT)

  • 7500 TL

  • 16-17-18 Temmuz 2024
    Salı Başlangıç

    14:00 - 18:00

(3 GÜN, GÜNDE 4 SAAT)

7500 TL

16-17-18 Temmuz 2024
Salı Başlangıç

14:00 - 18:00

"Nerede o eski pastaneler? Sabah sizi içeriye davet eden açma, simit, poğaça kokusu, kreması ağır olmayan, şeker miktarları dengeli, aroma için birçok katkı malzemesi kullanılmadan yapılan lezzetli ürünler…" diyorsanız sizleri kahvaltılık ürünlerden, Dökme Hamurlar ile hazırlanan Ekler & Profiterole, klasik sütlü tatlıların yıldızları Keşkül, Supangle, Kazandibi gibi vazgeçilmez tatlıları öğrenmeye davet ediyoruz.

 

EĞİTİM PROGRAMI

  1. Gün: Açma, Simit ve Poğaça Çeşitleri
  2. Gün: Kazandibi, Fırın Sütlaç, Keşkül ve Supangle   
  3. Gün: Ekler & Profiterol

 

EĞİTİM PROGRAMI TARİHLERİ

16 Temmuz 2024, Salı / 14:00 - 18:00

17 Temmuz 2024, Çarşamba / 14:00 - 18:00

18 Temmuz 2024, Perşembe / 14:00 - 18:00

 

 

Eğitimlerde verilen önlük ve kep katılımcılara hediye edilmektedir.

Şartlar ve Koşullar:

  • Eğitim; özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında verilmektedir.
  • Programlar en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Eğitimler özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

KURUCU ŞEF SERKAN BOZKURT’TAN GELECEĞİN ŞEFİ OLMAK İSTEYEN ADAYLARA;

Bugün yüzlerce öğrencimiz yurt içi ve yurt dışında dünyanın önde gelen işletmelerinde kariyerlerine başarıyla devam ediyor.
Yıllarını, bu mesleğe vermiş deneyimli bir şef olarak; kariyer yolculuğunuzda sizi hedeflerinize ulaştıracak en önemli sırrın "yemeği sadece iyi yapmak değil güzel bir sunum eşliğinde teknikleri ile anlatabilmek, bir anlamda yaşatabilmek" olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bunun için mutfakta sebep sonuç ilişkisini bilen bir şef olmanız kadar tanımlayabilen bir şef olmanız da önemlidir.
Her birinizin akademimizi gururlandıran, geleceğin çok başarılı şeflerinden olmanız dileğiyle... Serkan Bozkurt

Ders Programı

Kredi Olanakları

Konaklama

Konaklama alternatiflerini öğrenmek için bizi arayın:

0 212 258 8884

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL