Milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef's Table Mutfak Akademisi, WACS (Dünya Şefler Birliği) uluslararası kalite ve standartlarında, dünyadaki sayılı eğitim veren yerlerden bir tanesi.

1928 yılında Paris 'te kurulan WACS (Dünya Şefler Birliği), dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Bu amaçla mesleki eğitim, araştırma çalışmaları yürütmekte ve aşçılık mesleğinin uluslararası ortamda saygınlığının geliştirilmesini hedeflemektedir. Dünyanın en saygın meslek örgütleri arasında bulunan WACS bugün 86 ülkenin aşçılık örgütlerini bünyesinde barındırmaktadır.



Mesajınız gönderiliyor, lütfen bekleyiniz...

Eğitimler için merak ettiklerinizi bize buradan sorabilirsiniz.

Profesyonel Stajsız Pastacılık & Ekmekçilik

Profesyonel Stajsız Pastacılık - Ekmekçilik, pastacılık ve ekmekçiliği mesleğe dönüştürmek isteyenler ve kendi işletmesini profesyonel bir şef bilinci ile yönetmek isteyenler için olan program uluslararası temel pastacılık ve ekmekçilik tekniklerini inovatif (geliştirici ve keşfedici) olarak adaylara kazandırma ilkesiyle hazırlanmış programdır.Profesyonel pastacılık-ekmekçilik eğitimi ile aynı içerik ve sisteme sahiptir. 


Profesyonel stajsız pastacılık-ekmekçilik eğitimi 4 aylık dönemi kapsayan bir eğitim sürecidir.Eğitimini tamamlayan öğrenciler T.C. M.E.B. sınavına katılırlar ve başarılı olanlar Pastacılık ve Ekmekçilik sektörü için uluslararası standartlarda temel seviyeye ulaşmış olurlar.

Chef's Table Mutfak Akademisi yerleşkesi Maslak/İstanbul'dadır.

CHEF'S TABLE'DA EĞİTİM:

Dünyanın en son teknik ekipmanları ve özel olarak tasarlanmış U düzen tezgah sistemi ve şef ile yüz yüze , pratik eğitim ile teorik eğitimin eş zamanlı Coaching'lik sistemi ile verildiği Uluslararası Temel Pastacılık-Ekmekçilik eğitimidir. 
Türkiye'de butik mutfak eğitimi öncüsü olan Chef's Table Mutfak Akademisi'nde eğitimler; Kurucu Şef Serkan Bozkurt önderliğinde ve alanında uzman eğitmenler tarafından verilmektedir.
Neden Chef's Table?

EĞİTİM SONRASI:

4 aylık Profesyonel Stajsız Pastacılık-Ekmekçilik eğitimini tamamlayan Chef's Table öğrencileri Uluslararası zincir hoteller, resturantlar ve pastanelerde mesleki yaşantılarına başlayabilecek seviyeye ulaşırlar. Ayrıca Kendi işletmelerinin şefi olabilecek niteliği kazanabilirler.

Chef's Table mezunları yurtiçi ve yurtdışında birçok uluslarası işletmelerde kariyer yolculuklarına devam ediyorlar.
Mezunlarımız nerelerde çalışıyor?

WACS (DÜNYA ŞEFLER BİRLİĞİ) :

"Milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef's Table Mutfak Akademisi, WACS (Dünya Şefler Birliği) uluslararası kalite ve standartlarında, dünyadaki sayılı eğitim veren yerlerden bir tanesi.

1928 yılında Paris 'te kurulan WACS (Dünya Şefler Birliği), dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesini amaçlamaktadır.Bu amaçla mesleki eğitim, araştırma çalışmaları yürütmekte ve aşçılık mesleğinin uluslararası ortamda saygınlığının geliştirilmesini hedeflemektedir. Dünyanın en saygın meslek örgütleri arasında bulunan WACS bugün 86 ülkenin aşçılık örgütlerini bünyesinde barındırmaktadır."

ZORUNLU HİJYEN SERTİFİKASI:

Chef's Table öğrencileri; endüstriyel mutfaklarda çalışan her bireyin sahip olması gereken, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca hazırlanan ‘‘Hijyen eğitim yönetmeliği'' kapsamındaki zorunlu sertifikayı, eğitimine katılarak almaya hak kazanırlar.

ÖDEME OLANAKLARI:

Chef's Table öğrenci adayları, anlaşmalı bankalar tarafından 'özel faiz oranları ile 24-36 aya kadar taksit imkanı ve esnek  ödeme koşulları ile kredi imkanına sahiptirler. Bilgi almak için tıklayınız.

Eğitim ve Ekipman Seti Ücreti

18,250 TL

Hafta içi
*Başlangıç: 12 Şubat 2018

Sabah:09:00-13:00 Öğlen:14:00-18:00

Kayıtlarımız başlamıştır


Hafta Sonu
*Başlangıç: 17 Şubat 2018

09:00-18:00

Kayıtlarımız başlamıştır

 
  • DERS PROGRAMI
  • KREDİ OLANAKLARI
  • KONAKLAMA

1. Hafta

Gıda Güvenliği ve İş Güvenliği

Beslenme

Maliyet Hesaplama ve Menü Planlama

Mutfak Ekipmanları, Satın Alma ve Depolama

Tabak Sunumu ve Yemek Tarihi

2. Hafta

Bıçak ve Palet Kullanımı ve Terazi

Aşçılık 1

Aşçılık 2

Aşçılık 3

3. Hafta

Kremalar

Çikolata

Soslar

Dekor Hamurları 1

Dekor Hamurları 2

4. Hafta

Dekor Hamurları 3

Tart,Pay ve Kiş Hamurları 1

Tart,Pay ve Kiş Hamurları 2

5. Hafta

Tart,Pay ve Kiş Hamurları 3

Kurabiye 1

Kurabiye 2

Kurabiye 3

6. Hafta

Dökme Hamurlar 1

Dökme Hamurlar 2

Lamina Hamurlar 1

Sınav

7. Hafta

Lamina Hamurlar 2

Merengler 1

Merengler 2

Krema

8. Hafta

Pandispanya 1

Pandispanya 2

Geleneksel Pastalar 1

Geleneksel Pastalar 2

9. Hafta

Modern Pastalar 1

Modern Pastalar 2

Tiramisu

Geleneksel Hamurlar

10. Hafta

Geleneksel Pastalar 3

Geleneksel Pastalar 4

Modern Pastalar 3

Modern Pastalar 4

11. Hafta

Cheesecake 1

Cheesecake 2

Parfe ve Muss

Sınav

12. Hafta

Show Pastalar 1

Show Pastalar 2

Şeker Çalışması

Jöleleme ve Mantolama

13. Hafta

Sütlü Tatlılar 1

Sütlü Tatlılar 2

Şerbetli Tatlılar 1

Şerbetli Tatlılar 2

14. Hafta

Kekler

Muffinler

Ekmekler 1

Ekmekler 2

15. Hafta

Ekmekler 3

Ekmekler 4

Ekmekler 5

Ekmekler 6

16. Hafta

Dondurma ve Sorbe

Restaurant Tatlı 1

Restaurant Tatlı 2

Sınav

ICBC Turkey Bank A.Ş,Chef’s Table öğrencilerine özel faiz oranları ile 24-36 aya kadar taksit imkanı ve esnek ödeme şeçenekleri sunuyor.

 

ICBC Turkey Bank A.Ş
Dalyan Şubesi

Canan POLAT
Tel: 0 216 411 14 90 (1700)
canan.polat@tekstilbank.com.tr

Burgan Bank,Chef’s Table öğrencilerine özel faiz oranları ile 24-36 aya kadar taksit imkanı ve esnek ödeme şeçenekleri sunuyor.

 

Burgan Bank
Yeşilyurt Şubesi

Emine Yılmaz
0 212 663 05 45 (97033)
eyilmaz@burgan.com.tr

Chef’s Table Mutfak Akademisi olarak önerdiğimiz konaklama hizmeti veren kuruluşlar;

Mavi Konak Apart

Asmalı Mescit mahallesi, Minare sokak,
No: 21- Beyoglu/Istanbul
Telefon: +90 212 245 33 20
www.mavikonakapart.com

Maslak Apart

Maslak mahallesi, Atatürk Oto Sanayi Sitesi,
No: 43 Sarıyer / İstanbul
Telefon: +90 212 245 33 20
www.mavikonakapart.com

 
 

Konaklama alternatiflerini öğrenmek için bizi arayın:

0 212 258 88 86
 
TÜM İŞ ORTAKLARIMIZ
©2011-2016 Chef's Table Mutfak Akademisi Tüm Hakları Saklıdır