Milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef's Table Mutfak Akademisi, WACS (Dünya Şefler Birliği) uluslararası kalite ve standartlarında, dünyadaki sayılı eğitim veren yerlerden bir tanesi.

1928 yılında Paris 'te kurulan WACS (Dünya Şefler Birliği), dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Bu amaçla mesleki eğitim, araştırma çalışmaları yürütmekte ve aşçılık mesleğinin uluslararası ortamda saygınlığının geliştirilmesini hedeflemektedir. Dünyanın en saygın meslek örgütleri arasında bulunan WACS bugün 86 ülkenin aşçılık örgütlerini bünyesinde barındırmaktadır.



Mesajınız gönderiliyor, lütfen bekleyiniz...

Eğitimler için merak ettiklerinizi bize buradan sorabilirsiniz.

Profesyonel Stajsız Aşçılık, aşçılığı mesleğe dönüştürmek isteyenler ve kendi işletmesini profesyonel bir şef bilinci ile yönetmek isteyenler için olan program uluslararası temel aşçılık tekniklerini inovatif (geliştirici ve keşfedici) olarak adaylara kazandırma ilkesiyle hazırlanmış programdır.Profesyonel aşçılık eğitimi ile aynı içerik ve sisteme sahiptir.

Profesyonel stajsız aşçılık eğitimi 4 aylık dönemi kapsayan bir eğitim sürecidir.Eğitimini tamamlayan öğrenciler T.C. M.E.B. sınavına katılırlar ve başarılı olanlar Aşçılık sektörü için uluslararası standartlarda temel seviyeye ulaşmış olurlar.

Chef's Table Mutfak Akademisi yerleşkesi Maslak/İstanbul'dadır.



Eğitimini tamamlayan öğrenciler T.C. Milli Eğitim Bakanlığı sınavına katılırlar. Başarılı olanlar uluslararası profesyonel mutfak çalışan adayı olarak yurt içi ve yurt dışındaki işletmelerde kariyerlerine başlayacak seviyeye gelirler.

EĞİTİM VE EKİPMAN SETİ ÜCRETİ20,250 TL

Hafta içi
*Başlangıç: 12 Şubat 2018

Sabah:09:00-13:00 Öğlen:14:00-18:00

Kayıtlarımız başlamıştır


Hafta Sonu
*Başlangıç: 17 Şubat 2018

09:00-18:00

Kayıtlarımız başlamıştır

 

CHEF'S TABLE MUTFAK AKADEMİSİ’NDE EĞİTİM:

- Dünyanın en gelişkin teknip ekipmanları,
- Özel olarak tasarlanmış U tezgah düzeni,
- Şef ile yüz yüze pratik ve teorik eğitimin eş zamanlı Coaching sistemiyle verildiği uluslararası onaylı profesyonel aşçılık eğitimidir.

Türkiye'de butik mutfak akademilerinin öncüsü olan Chef's Table Mutfak Akademisi'nde eğitimler; kurucu şef Serkan Bozkurt önderliğinde alanında uzman eğitmenler tarafından verilmektedir.
NEDEN CHEF’S TABLE MUTFAK AKADEMİSİ?

EĞİTİM SONRASI:

4 aylık profesyonel stajsız Aşçılık eğitimini tamamlayan Chef's Table öğrencileri Uluslararası zincir hoteller, resturantlar ve pastanelerde mesleki yaşantılarına başlayabilecek seviyeye ulaşırlar. Ayrıca Kendi işletmelerinin şefi olabilecek niteliği kazanabilirler.

Chef's Table mezunları yurtiçi ve yurtdışında birçok uluslarası işletmelerde kariyer yolculuklarına devam ediyorlar.
MEZUNLARIMIZ NERELERDE ÇALIŞIYOR?

ZORUNLU HİJYEN SERTİFİKASI:

Chef's Table Mutfak Akademisi öğrencileri; endüstriyel mutfaklarda çalışan her bireyin sahip olması gereken, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nca hazırlanan ‘‘Hijyen Eğitim Yönetmeliği'' kapsamındaki zorunlu sertifikayı, eğitimine katılarak almaya hak kazanırlar.

ÖDEME OLANAKLARI:

12 aya kadar ödemesiz kredi imkanı ve anlaşmalı bankalardan özel faiz oranlarıyla 24-36 aya kadar taksit avantajı Chef’s Table Mutfak Akademisi’nde!
Detaylı bilgi tıklayınız.

KURUCU ŞEF SERKAN BOZKURT’TAN GELECEĞİN ŞEFİ OLMAK İSTEYEN ADAYLARA;

Bugün yüzlerce öğrencimiz yurt içi ve yurt dışında dünyanın önde gelen işletmelerinde kariyerlerine başarıyla devam ediyor.
Yıllarını, bu mesleğe vermiş deneyimli bir şef olarak; kariyer yolculuğunuzda sizi hedeflerinize ulaştıracak en önemli sırrın "yemeği sadece iyi yapmak değil güzel bir sunum eşliğinde teknikleri ile anlatabilmek, bir anlamda yaşatabilmek" olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bunun için mutfakta sebep sonuç ilişkisini bilen bir şef olmanız kadar tanımlayabilen bir şef olmanız da önemlidir.
Her birinizin akademimizi gururlandıran, geleceğin çok başarılı şeflerinden olmanız dileğiyle... Serkan Bozkurt
DERS PROGRAMI KREDİ OLANAKLARI KONAKLAMA

1. Hafta

Gıda Güvenliği ve İş Güvenliği

Beslenme

Maliyet Hesaplama ve Menü Planlama

Mutfak Ekipmanları, Satın Alma ve Depolama

Tabak Sunumu ve Yemek Tarihi

2. Hafta

Bıçak Kullanımı ve Bıçakta Terazi

-Uluslararası Kesim Teknikleri 1

Uluslararası Kesim Teknikleri 2

Uluslararası Kesim Teknikleri 3

Lezzet Vericiler,Koyulaştırıcılar ve Bağlayıcılar

3. Hafta

Pişirme Teknikleri 1-Boulli Pişirme (Bol kaynar Suda Haşlama )-Poche (Poşe-Kaynar Dercedeki Kaynamayan Suda Pişirme)-Steaming (Buharda Pişirme)

Pişirme Teknikleri 2-Braising (Sos içinde pişirme)-Etüve (Kendi suyunda pişirme)-Glaze (Parlatarak pişirme yöntemi )-Gratine pişirme

Pişirme Teknikleri 3-Frit (Bol Yağda Kızartma )-Sote( Tavada az yağda pişirme )-Grill (Izgarada pişirme )

Pişirme Teknikleri 4-Sous Vide (Vakumda pişirme )-Smoke (Tütsüleyerek Pişirme)-Microdalga uygulamaları-Wokta pişirme.

4. Hafta

Fondlar 1( Değerli su elde etme,kemik suları )

Fondlar 2

Çorbalar ve Sınıflandırılmaları 1

Çorbalar 2

5. Hafta

Temel Soslar 1

Temel Soslar 2

Emülsiyon Soslar ,Soslarda İnovasyon - Fine-Dining Yapı, ve Etin Yapısı

Mutfak Gezisi

6. Hafta

Sınav

Etlerin Marinasyonu

Büyükbaş Hayvan Etleri 1

Büyükbaş Hayvan Etleri 2

7. Hafta

Büyükbaş Hayvan Etleri 3

Büyükbaş Hayvan Etleri 4

Koyun ve Kuzu Etleri 1

Koyun ve Kuzu Etleri 2

8. Hafta

Koyun ve Kuzu Etleri 3,Sakatatlar.

Kümes Hayvanları 1

Kümes Hayvanları 2

Av Hayvanları

9. Hafta

Balıkları 1

Balıklar 2

Kabuklu Deniz Ürünleri

Kabuksuz Deniz Ürünleri

10. Hafta

Pirinç ve Türevleri 1

Pirinç ve Türevleri 2

Pilavlar

Ara Sınav

11. Hafta

Makarnalar 1

Makarnalar 2

Mezeler 1

Mezeler 2

12. Hafta

Zeytinyağlılar 1

Zeytinyağlılar 2

Sandaviç,Kanepe ve Finger-Food 1

Sandaviç,Kanepe ve Finger-Food 2

13. Hafta

Vejeteryan Mutfak,Salatalar ve Salamura

Terin,Pate,Parfe,Muss 1

Terin,Pate,Parfe,Muss 2

Sınav

14. Hafta

Jöleleme ve Mantolama 1

Jöleleme ve Mantolama 2

Dünya Yiyecek-İçecek işletmeleri Conceptleri ve

Dünya Mutfakları Genel içerik ve Moleküler Mutfak

Dökme Hamurlar

15. Hafta

Ekmekçilik

Pastacılık 1

Pastacılık 2

Pastacılık 3

16. Hafta

Pastacılık 4

Pastacılık 5

Proje Sunum

Sınav

ICBC Turkey Bank,
Chef's Table Mutfak Akademisi öğrencilerine özel faiz oranı ile; 1 yıl sadece faiz ödemeli ve 1 yılın sonunda 36 aya kadar vade ve esnek ödeme seçenekleri sunuyor.

ICBC Turkey Bank A.ş. Dalyan Şubesi,
Chef's Table Mutfak Akademisi Özel Kredi Başvuru Birimi İletişim:

Canan POLAT +90 216 411 1490 / 1700 canan.polat@icbc.com.tr
 

Akbank,
Chef's Table Mutfak Akademisi öğrencilerine özel faiz oranı ile ilk 1 yıl sadece faiz ödemeli kredi kullanımı imkanı sunuyor.

Akbank Maslak Şubesi,
Chef's Table Mutfak Akademisi Özel Kredi Başvuru Birimi İletişim:

Gamze YILDIRIM +90 212 365 7112 gamze.yildirim@akbank.com
Duygu HASPOLAT +90 212 367 7106 duygu.haspolat@akbank.com
Songül AKLIMAN +90 212 365 7105 songul.akliman@akbank.com
 

Yapı Kredi,
Chef’s Table Mutfak Akademisi öğrencilerine özel faiz oranları ile 24-36 aya kadar taksit imkanı ve esnek ödeme şeçenekleri sunuyor.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.
Dikilitaş Şubesi Şubesi,
Chef’s Table Mutfak Akademisi Özel Kredi Başvuru Birimi İletişim:

Didem KOCA +90 212 258 79 04 / 121
Canan Yüksel +90 212 258 79 04 / 183
Neslihan Mollaoğlu +90 212 258 79 04 / 182
 

Burgan,
Chef's Table Mutfak Akademisi öğrencilerine özel faiz oranları ile 24 - 36 aya kadar taksit imkanı ve esnek ödeme seçenekleri sunuyor.

Burgan Bank Yeşilyurt Şubesi, Chef's Table Mutfak Akademisi Özel Kredi Başvuru Birimi İletişim:

Emine Yılmaz +90 212 663 0545 / 97033 eyilmaz@burgan.com.tr

Konaklama alternatiflerini öğrenmek için bizi arayın: 0 212 258 88 86

TÜM İŞ ORTAKLARIMIZ
©2011-2016 Chef's Table Mutfak Akademisi Tüm Hakları Saklıdır