TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN


Mesajınız gönderiliyor, lütfen bekleyiniz...

Eğitimler için merak ettiklerinizi bize buradan sorabilirsiniz.

"Fine Chef’s Table" Masterclass Eğitimi

  • (4 GÜN, GÜNDE 4 SAAT)

  • 12500 TL

  • 15-16-17-18 Nisan, 2024
    20-21-22-23 Mayıs, 2024
    14:00 - 18:00

(4 GÜN, GÜNDE 4 SAAT)

12500 TL

15-16-17-18 Nisan, 2024
20-21-22-23 Mayıs, 2024
14:00 - 18:00

Profesyonel mutfaklarda hazırlanan yemeklerin ve tatlıların ön hazırlık süreçlerinden, tabaktaki son hallerine kadar olan aşamalarda, alanında uzman eğitmen şefler ile fine dining bir mutfak operasyonunu yaşamak istersen bekliyoruz.

Gastronomi, Aşçılık ya da Pastacılık mezunu olan, sektörel farklılıkları ve yenilikleri tecrübe edinmek isteyen, profesyonel mutfaklarda üretimin tüm inceliklerini yaşamak isteyenler ile ‘Şefin Masası’ kuruluyor. 

Masterclass programlarıyla dolu bir eğitim için hazırsan bekliyoruz.

 

1. GÜN EĞİTİMİ

  • Bisquie Köpüğü ile Balık Çorbası, Mikro Filiz
  • Marine Kuşkonmaz & Tulum Pane
  • Çikolata Soslu Ördek Confit; Taze Baharatlı Kuskus ve Yenebilir Çiçek
  • Ballı Baklava; Fıstık Krem, Vişne Sos ve Pişmaniye

 

2. GÜN EĞİTİMİ

  • Karides Mantı; Trüf Aromalı ve Kişnişli Ev Yapımı Mayonez
  • Mango Sorbe (Demo)
  • Chimichurri Soslu Tavuk But; Kereviz ve Pancar Püresi, Elma Relish
  • Beyaz Çikolata ve Tahinli Profiterol; Dozalı Dondurma & Leblebi Tuil

 

3. GÜN EĞİTİMİ

  • Tavuklu Gyoza; Erikli Chili Sos
  • Ahtapot Carpaccio; Rakılı Kavun ve Taze Ege Otları (Demo)
  • Kuzu Sırtı ile ‘Wellington’; Buharda Baby Sebze & Orman Meyveli Sos
  • Balkabaklı Çikolata Terin

 

4. GÜN EĞİTİMİ

  • Tempura Brokoli & Karnabahar; Naneli Dip Sos 
  • Tuna Tataki; Susamlı Limon Sos (Demo)
  • Izgara Dana Bonfile; Confit Arpacık Soğan, Taze Baharatlı Bezelye Püresi & Demi Glace Sos
  • Strudel; Vanilyalı Dondurma

 

 

Eğitimlerde verilen önlük ve kep katılımcılara hediye edilmektedir.

Şartlar ve Koşullar:

  • Eğitim; özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında verilmektedir.
  • Programlar en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Eğitimler özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

KURUCU ŞEF SERKAN BOZKURT’TAN GELECEĞİN ŞEFİ OLMAK İSTEYEN ADAYLARA;

Bugün yüzlerce öğrencimiz yurt içi ve yurt dışında dünyanın önde gelen işletmelerinde kariyerlerine başarıyla devam ediyor.
Yıllarını, bu mesleğe vermiş deneyimli bir şef olarak; kariyer yolculuğunuzda sizi hedeflerinize ulaştıracak en önemli sırrın "yemeği sadece iyi yapmak değil güzel bir sunum eşliğinde teknikleri ile anlatabilmek, bir anlamda yaşatabilmek" olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bunun için mutfakta sebep sonuç ilişkisini bilen bir şef olmanız kadar tanımlayabilen bir şef olmanız da önemlidir.
Her birinizin akademimizi gururlandıran, geleceğin çok başarılı şeflerinden olmanız dileğiyle... Serkan Bozkurt

Ders Programı

Kredi Olanakları

Konaklama

Konaklama alternatiflerini öğrenmek için bizi arayın:

0 212 258 8884

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL