Milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef's Table Mutfak Akademisi, WACS (Dünya Şefler Birliği) uluslararası kalite ve standartlarında, dünyadaki sayılı eğitim veren yerlerden bir tanesi.

1928 yılında Paris 'te kurulan WACS (Dünya Şefler Birliği), dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Bu amaçla mesleki eğitim, araştırma çalışmaları yürütmekte ve aşçılık mesleğinin uluslararası ortamda saygınlığının geliştirilmesini hedeflemektedir. Dünyanın en saygın meslek örgütleri arasında bulunan WACS bugün 86 ülkenin aşçılık örgütlerini bünyesinde barındırmaktadır.

HAKKIMIZDA

HABERLER

Profesyonel Aşçılık mezunu öğrencilerimizden Maimati Merdani, Çin-Şanghay'da bulunan Villa Le Bec-French Restaurant’ta çalışmaya başlamıştır. Kendisine kariyeri boyunca başarılar dileriz....

 

Profesyonel Aşçılık mezunu öğrencilerimizden Nilüfer Koç, Beeves Steakhouse'da çalışmaya başlamıştır. Kendisine kariyeri boyunca başarılar dileriz. ...

 

Profesyonel Aşçılık mezunu öğrencilerimizden Muhammet Tevfik Gök, Hilton İstanbul Bosphorus’ta çalışmaya başlamıştır, kendisine kariyeri boyunca başarılar dileriz....

 

Profesyonel aşçılık mezunu öğrencilerimizden Şule Çelik, Köln maiBECK Restaurant'ta(1 Michelin Yıldızlı) çalışmaya başlamıştır. Azmi ve başarısından dolayı kendisini tebrik eder, kariyer yolculuğunda başarılarının devamını dileriz....

 

Profesyonel Aşçılık Eğitimi Mezun öğrencilerimizden Yunus Gökçe, Steigenberger Hotel İstanbul’da Kısım Şefi (Chef de Party) olarak kariyerine başlamıştır, kendisine başarılar dileriz. ...

 

Profesyonel Aşçılık Eğitimi mezun öğrencilerimizden Suat Ercan Polat, Kazakistan Almatı'da bulunan Ritz-Carlton Hotel'de çalışmaya başladı. Kariyeri boyunca kendisine başarılar dileriz. ...

 

Profesyonel Pastacılık & Ekmekçilik Eğitimi mezun öğrencilerimizden Şahin Alireisoğlu, Green Park Hotel'de çalışmaya başladı. Kariyeri boyunca kendisine başarılar dileriz. ...

 

Profesyonel Aşçılık Eğitimi mezun öğrencilerimizden Nuri Atmaz, Sen Otel Sakarya'da Başaşçı (Executive Chef) olarak devam ediyor . Kariyeri boyunca kendisine başarılar dileriz....

 

Profesyonel Aşçılık Eğitimi mezun öğrencilerimizden Arda Zafer, Bozcaada Posthane Otel'de mutfak şefi olarak kariyerine devam etmektedir. Kendisine başarılar dileriz....

 

Profesyonel Aşçılık Eğitimi mezun öğrencilerimizden Berke Güler, Menü Cafe-Restaurant Samsun'da çalışmaya başladı. Kariyeri boyunca kendisine başarılar dileriz....

 
TÜM İŞ ORTAKLARIMIZ
©2011-2016 Chef's Table Mutfak Akademisi Tüm Hakları Saklıdır