Balık pişirme sanatını keşfetmek isteyenler için özel bir menü. Farklı soslar, otlar ve tekniklerle balığın inceliklerini öğreniyoruz.
MENU
- Damla Sakızlı Levrek Buğlama ve İstiridye Soslu Noodle
- Kişnişli ve Tarhunlu Somon Steak, Firik Risottosu, Portakal Sos ile
- Taze Baharatlı Akdeniz Salata
NOT: Workshop katılımcılarımıza önlük ve kep hediye edilmektedir.
ŞARTLAR
- Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
- Programlar en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
- Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
- Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad - soyadı bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.