Wacs Amforth
TANITIM FİLMİNİ İZLE   Facebook Twitter Instagram Youtube   TR EN
Balık Pişirme Teknikleri

Balık Pişirme Teknikleri

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Ayrıntılı bilgi

Denizin lezzeti bambaşka! Bu lezzet deryasından çıkan balıklar nasıl temizlenir? Hangi balık nasıl pişirilir? Fark yaratacak balık lezzetleri nasıl hazırlanır? Bunlar ve balığa dair tüm bilmek istedikleriniz bu workshop'ta!

Damla sakızlı levrek buğlama ve istiridye soslu noodle
Ev yapımı tütsüleme ile hardallı somon tartare
Izgara kişnişli ve tarhunlu çipura, firik risottosu ile
Taze baharatlı Akdeniz salatası

Workshop Saati: 4 saat

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz. 

Workshop'a ait notlar

"Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce 
ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz."

Programlarımız en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
Workshoplarımız özel tasarım mutfaklarımızda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

TÜM WORKSHOPLAR

Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!