TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ 1 WORKSHOP

  • Belirtilmemiş

  • 200 TL.

  • 26 Mart 2019 - Salı
    18:00 - 21:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

200 TL.

26 Mart 2019 - Salı
18:00 - 21:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Eti pişirirken, lezzetini içine hapsedebilmek için tekniğini bilmek gerekir. Eti doğru pişirmezseniz geri kalan hiçbir şey öğününüzü kurtarmaya yetmeyecektir.  Sizleri de “Et Pişirme Teknikleri 1” Workshop’umuza davet ediyoruz.

 

 

MENÜ

Bezelye Püreli Dana Madalyon Roka Köpüğü Eşliğinde

Dağmantarlı Polenta Eşliğinde Dana Antrikot

Domates Vinegretli Peynirli Mevsim Salata

Kakaolu Sütlaç Dondurma ile

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak Workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Mart 2019 WORKSHOPLARI

02

SUSHI 1 WORKSHOP

05

GOURMET BURGER 3 WOKSHOP

08

EGZOTİK SOKAK LEZZETLERİ 2 WORKSHOP

13

ANADOLU LEZZETLERİ 2 WORKSHOP

16

TEX - MEX 2 WORKHSOP

21

ÜLKEMİZİN PİDELERİ 2 WORKSHOP

26

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ 1 WORKSHOP

29

İLKBAHARIN FERAHLATICI LEZZETLERİ WORKSHOP

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL