Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.
Uzman Chef’s Table Mutfak Akademisi eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda kişnişli antrikottan bonfile lokuma ve steak köfteye en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
MENÜ
- Kişnişli Antrikot ve Trüflü Patates Püresi
- Bonfile Lokum , Gavurdağ Salatası İle
- Tütsülenmiş Steak Köfte
- Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
- Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
- Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
- Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad - soyadı bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Haziran 2018 WORKSHOPLARI
01
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ-I WORKSHOP
03
İTALYAN MUTFAĞI WORKSHOP
04
İLKBAHAR TADINDA YEMEKLER WORKSHOP
10
GOURMET BURGER WORKSHOP
12
EL YAPIMI MAKARNA VE SOSLAR WORKSHOP
21
TEX-MEX MUTFAĞI WORKSHOP
29
İSPANYOL TAPAS WORKSHOP