TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Etler ve Pişirme Teknikleri

  • Belirtilmemiş

  • 160 TL.

  • 01 Ekim 2014 - Çarşamba
    14:00 - 18:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

160 TL.

01 Ekim 2014 - Çarşamba
14:00 - 18:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Pişirdiğiniz etler bir türlü restoranlardaki kadar lezzetli olmuyor mu? Gelin bu konuya biraz bilimsel açıdan yaklaşın ve etin yapsını öğrenin. Siz de usta şeflerin kullandığı doğru pişirme teknikleriyle harika etler pişirebilirsiniz.

Tütsülenmiş köfte steak
Kişnişli antrikot ve trüflü patates püresi
Bonfile lokum
Gavurdağ salatası

Workshop Saati: 4 saat

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz. 

Workshop'a ait notlar

"Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce 
ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz."

Programlarımız en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
Workshoplarımız özel tasarım mutfaklarımızda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Ekim 2014 WORKSHOPLARI

01

Etler ve Pişirme Teknikleri

09

Tart Kiş ve Pie

10

Pizza

13

Ev Yapımı Taze Makarna

14

Kahve ve Barista

14

Ekşi Mayalı Ekmekler

15

8 Hafta Temel Pastacılık ve Ekmekçilik

16

Beslenme Çantası

16

Cupcake

18

8 Hafta Temel Mutfak Eğitimi

20

Çikolata

20

Sokaktan Mutfağa

21

8 Hafta Temel Mutfak Eğitimi

23

Diyet Tatlılar

24

Evde Pratik Yemek Yapımı

27

İtalyan Mutfağı

28

Makaron Dünyası

31

Wok Yemekleri

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL