Wacs Amforth
TANITIM FİLMİNİ İZLE   Facebook Twitter Instagram Youtube   TR EN
Etler ve Pişirme Teknikleri

Etler ve Pişirme Teknikleri

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Ayrıntılı bilgi

Pişirdiğiniz etler bir türlü restoranlardaki kadar lezzetli olmuyor mu? Gelin bu konuya biraz bilimsel açıdan yaklaşın ve etin yapsını öğrenin. Siz de usta şeflerin kullandığı doğru pişirme teknikleriyle harika etler pişirebilirsiniz.

Tütsülenmiş köfte steak
Kişnişli antrikot ve trüflü patates püresi
Bonfile lokum
Gavurdağ salatası

Workshop Saati: 4 saat

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz. 

Workshop'a ait notlar

"Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce 
ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz."

Programlarımız en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
Workshoplarımız özel tasarım mutfaklarımızda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

TÜM WORKSHOPLAR

Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner
Chefstable Partner

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!