Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.
Pişirdiğiniz etler bir türlü restoranlardaki kadar lezzetli olmuyor mu? Gelin bu konuya biraz bilimsel açıdan yaklaşın ve etin yapsını öğrenin. Siz de usta şeflerin kullandığı doğru pişirme teknikleriyle harika etler pişirebilirsiniz.
Tütsülenmiş köfte steak
Kişnişli antrikot ve trüflü patates püresi
Bonfile lokum
Gavurdağ salatası
Workshop Saati: 4 saat
* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
Workshop'a ait notlar
"Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce
ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz."
Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!