TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Ekmek Sanatı (4 Günlük Eğitim)

  • Belirtilmemiş

  • 1500 TL.

  • 26 Eylül 2016 - Pazartesi
    14:00 - 19:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

1500 TL.

26 Eylül 2016 - Pazartesi
14:00 - 19:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Ekmeğin çok hassas yapısını,tekniklerini ,dikkat edilmesi gerekenlerini öğrenmek ile yetimeyip kendi reçetelerinizin önünü açacak bir eğitimdir.

Ekmek hakkında uzmanlaşmak isteyen, pastane, cafe, restoran işletmecileri ve mutfak çalışanları, ekmek üretimi yapmak isteyenler ve tüm ekmek sevenler için ideal bir eğitimdir.

EKŞİ MAYA YAPIMI
SÜTLÜ EKMEK
FOCCACHIO
MISIR EKMEĞİ
BRIOCHE
EKŞİ MAYALI EKMEK
NEW YORK ÇAVDAR EKMEĞİ
KÖY EKMEĞİ
RAMAZAN PİDESİ
ZEYTİN EZMELİ ROLL EKMEK
TOST EKMEĞİ
BAGET EKMEĞİ
KEPEKLİ BAGET EKMEĞİ
HAMBURGER EKMEĞİ
PİTA/ DÖNER EKMEĞİ
CIABATTA EKMEĞİ
PANINI EKMEĞİ


1500 TL (Kdv Dahil)

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.
*Eğitim programı 4 gün sürmektedir.
*Derslerin telafisi yoktur.Ücret iadesi yoktur.
1 Kişi

1500 TL

Eylül 2016 WORKSHOPLARI

02

Tex Mex

03

Ocakbaşı - 1

04

İtalyan Mutfağı - 1

06

Cheesecake Devrimi

07

Gourmet Burger

09

Pizza

10

Et Pişirme Teknikleri - 1

17

Meksika Ateşi

18

Et Pişirme Teknikleri - 2

19

Fırından (2 Günlük Workshop)

21

Tapas & Meze

23

Steak Burger

24

Sushi

25

Ocakbaşı - 2

26

Ekmek Sanatı (4 Günlük Eğitim)

27

İtalyan Mutfağı - 2

28

Sushi

30

Latin Amerika

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL