TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Ekmek Sanatı (4 Günlük)

  • Belirtilmemiş

  • 1500 TL.

  • 28 Mart 2016 - Pazartesi
    14:00 - 18:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

1500 TL.

28 Mart 2016 - Pazartesi
14:00 - 18:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Ekmeğin çok hassas yapısını,tekniklerini ,dikkat edilmesi gerekenlerini öğrenmek ile yetimeyip kendi reçetelerinizin önünü açacak bir eğitimdir. Ekmek hakkında uzmanlaşmak isteyen, pastane, cafe, restoran işletmecileri ve mutfak çalışanları, ekmek üretimi yapmak isteyenler ve tüm ekmek sevenler için ideal bir eğitimdir.

 EKŞİ MAYA YAPIMI
 SÜTLÜ EKMEK
 FOCCACHIO
 MISIR EKMEĞİ
 BRIOCHE
 EKŞİ MAYALI EKMEK
 NEW YORK ÇAVDAR EKMEĞİ
 KÖY EKMEĞİ
 RAMAZAN PİDESİ
 ZEYTİN EZMELİ ROLL EKMEK
 TOST EKMEĞİ
 BAGET EKMEĞİ
 KEPEKLİ BAGET EKMEĞİ
 HAMBURGER EKMEĞİ
 PİTA/ DÖNER EKMEĞİ
 CIABATTA EKMEĞİ
 PANINI EKMEĞİ

Pazartesi,Salı,Çarşamba,Perşembe Saat:14:00-18:00

1500 TL (Kdv Dahil)

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.
*Eğitim programı 4 gün sürmektedir.
*Derslerin telafisi yoktur.Ücret iadesi yoktur.

Mart 2016 WORKSHOPLARI

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!