"Ağzının tadını bilip deniz mahsüllerine düşkün olanlar, hazırlayacakları özel sofralarda deniz ürünlerinden konuklarına özel lezzetler hazırlamak isteyenleri uzman şeflerimiz eşliğinde gerçekleşecek bu workshop'umuza mutlaka bekliyoruz."
Kıtır ekemek üzerinde tütsülenmiş somon ceviche, micro yeşillikler ile
Damla sakızlı ve Limon Çiçeği aromalı buharda Levrek
Ada Çayı ve taze kişnişli ızgara Çipura
Közlenmiş Kırmızı Biberli Maş Piyazı
File fıstıklı Tarhana Ezmesi
Zencefilli Havuç Tarator
Kaparaili ve taze Baharatlı Pancar Carpaccio
* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.