TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Etler ve Et Pişirme Teknikleri - 2

  • Belirtilmemiş

  • 160 TL.

  • 28 Mart 2015 - Cumartesi
    14:00 - 17:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

160 TL.

28 Mart 2015 - Cumartesi
14:00 - 17:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Etin derinliklerine inmek ve keşfetmek istiyorsanız, bu workshopta farklı teknikler ile misafirlerinize “Daha önce hiç böyle yememiştim!” dedirtebileceğiniz ince detaylar ve tecrübe size beklemekte.

Taze Kuşkonmaza Sarılmış Kişnişli Izgara Bonfile Ruloları
Yufkaya Sarılı Köz Biberli  Köfte Steak
Çıtır Rose Dana Eti Dilimleri
Beğendi, Gavurdağ Salatası  ve De mi Glace Sos.

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz. 
Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce 
ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
Programlarımız en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
Workshoplarımız özel tasarım mutfaklarımızda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Mart 2015 WORKSHOPLARI

01

Etler ve Et Pişirme Teknikleri - 1

02

Dünya Kadınlar Gününe Özel İkramlıklar

05

Kahvaltılık Unlu Mamüller

06

İtalyan Mutfağı - 1

08

Dünya Kadınlar Günü - Eşimle Mutfakta

09

Süslü Kurabiyeler

12

Kavanozda Tatlılar

13

İspanyol Tapas

14

Far & East

15

Fine - Burgers

16

Çikolatalı Tatlılar

19

Diyabetik Tatlılar

21

Wraps

22

TEX - MEX

23

Glutensiz Tatlılar

25

Cupcake II

26

Cheesecake II

27

İtalyan Mutfağı II

28

Etler ve Et Pişirme Teknikleri - 2

29

Pizza

30

Çikolata Dünyası

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL