Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshopumuzda; Dana Madalyondan Izgara Dana Antrikota, Mevsim Salatadan Kakaolu Sütlaç'a en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
Ayrıca "kasaptan et alırken nelere dikkat etmeli?", "marinasyon çeşitleri nelerdir?" ve "pişirme tekniklerinin doğru uygulanması nasıl olur" sorularına da hep birlikte cevap bulacağız. Lezzetli ve eğlenceli bir workshop sizleri bekliyor.
MENU
- Dana Madalyon, Bezelye Püresi ve Roka Köpüğü
- Dana Antrikot, Sebzeli Kinoa İle
- Mevsim Salata, Domates Vinegret
- Kakaolu Sütlaç Dondurma İle (İkram)
NOT: Workshop katılımcılarımıza önlük ve kep hediye edilmektedir.
- Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
- Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
- Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
- Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad - soyadı bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.