Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.
Denizin lezzeti bambaşka! Bu lezzet deryasından çıkan balıklar nasıl temizlenir? Hangi balık nasıl pişirilir? Fark yaratacak balık lezzetleri nasıl hazırlanır? Bunlar ve balığa dair tüm bilmek istedikleriniz bu workshop'ta!
MENU
- Damla Sakızlı Levrek Buğlama ve İstiridye Soslu Noodle
- Kişnişli ve Tarhunlu Çipura, Firik Risottosu ile
- Taze Baharatlı Akdeniz Salatası
NOT: Workshop katılımcılarımıza önlük ve kep hediye edilmektedir.
- Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
- Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
- Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
- Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad - soyadı bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Ağustos 2024 WORKSHOPLARI
04
BALIK PİŞİRME TEKNİKLERİ WORKSHOP
16
UZAKDOĞU SOKAK LEZZETLERİ WORKSHOP
23
ÇİLİNGİR SOFRASI WORKSHOP