TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ WORKSHOP

  • 3 SAAT

  • 3000 TL.

  • 06 Eylül 2024 - Cuma
    19:00 - 22:00

  • BİLETİNİ AL

3 SAAT

3000 TL.

06 Eylül 2024 - Cuma
19:00 - 22:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda  en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

MENU

  • Dana Carpaccio Roka Permasan ile
  • Wokta Tatlı Acı Dana Eti Dilimleri
  • Tane Hardallı Izgara Antrikot
  • Izgara Hellim Salata Balsamik Sos ile

 

 

NOT: Workshop katılımcılarımıza önlük ve kep hediye edilmektedir.

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad - soyadı bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Eylül 2024 WORKSHOPLARI

06

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ WORKSHOP

13

SUSHI WORKSHOP

20

SAĞLIKLI LEZZETLER WORKSHOP

29

UZAKDOĞU SOKAK LEZZETLERİ WORKSHOP

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL