‘Nerede o eski pastaneler? Sabah sizi içeriye davet eden açma, simit, poğaça kokusu, kreması ağır olmayan, şeker miktarları dengeli, aroma için birçok katkı malzemesi kullanılmadan yapılan lezzetli ürünler…’ diyorsanız sizleri kahvaltılık ürünlerden, Dökme Hamurlar ile hazırlanan Ekler & Profiterole, klasik sütlü tatlıların yıldızları Keşkül, Supangle, Kazandibi gibi vazgeçilmez tatlıları öğrenmeye davet ediyoruz.
EĞİTİM PROGRAMI
1. Gün: Açma, Simit ve Poğaça Çeşitleri
2. Gün: Kazandibi, Fırın Sütlaç, Keşkül ve Supangle
3. Gün: Ekler & Profiterol
EĞİTİM PROGRAMI TARİHLERİ
01 Ağustos 2023, Salı / 14:00 - 18:00
02 Ağustos 2023, Çarşamba / 14:00 - 18:00
03 Ağustos 2023, Perşembe / 14:00 - 18:00
Eğitimlerde verilen önlük ve kep katılımcılara hediye edilmektedir.
Şartlar ve Koşullar:
- Eğitim; özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında verilmektedir.
- Programlar en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
- Eğitimler özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
- Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.