Şef Hüseyin Kurt
Eğitimler ve Operasyon Koordinatörü,
1984 yılında Avusturya'da doğdu. 2002 yılında Tekirdağ Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi MUTFAK Bölümü'nden mezun oldu. Ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitirdi.
Soho & Banyan Restaurant, SupperClub, Otto Santral ve Otto Alaçatı restaurantlarında "Head Chef", Rose Marine Restaurant İstanbul ve Atatürk Havalimanı BTA İşletmesinde "Executive Chef" olarak çalıştı, Crowne Plaza, Barcelo Eresin, Hilton ParkSA gibi zincir otellerde çeşitli pozisyonlarda yer aldı.
Asya ve Amerikan mutfağının bir arada olduğu Burger & Noodle Kitchen markasını kurdu ve operasyonun her noktasında yer aldı.
2009- 2016 yılları arasında ulusal kanallarda çeşitli yemek programlarında yer aldı.
Şef Hüseyin Kurt 2008 yılından bu yana, Türk mutfağının yurtdışında tanıtımı için yapılan organizasyonlarda yer alıyor. Uluslararası birçok yarışmada katıldığı 14 kategoride kazandığı başarıları mevcuttur.