Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.
Sofraların baş tacı ve vazgeçilmezi uluslararası artizan ekmek çeşitlerini tecrübe edeceğiniz bu özel eğitimde yerinizi ayırtın. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde eğitici ve eğlenceli “Artizan Ekmek Eğitimi”nde görüşmek üzere...
Tarih: 6 - 7 - 8 - 9 Temmuz (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe)
DERS PROGRAMI
Atölyede Öğrenilecek Teknikler:
Bu eğitimde buğdayın anatomisini, un çeşitlerini, fırıncı yüzdesini, temel ekmek formülünü, mayalandırma, yoğurma, katlama ve pişirme tekniklerini öğreneceksiniz.
Ekşi maya ve nohut mayasının oluşturulması, “mayalama maya çeşitlerinin arasındaki farklar” gibi ekşi mayaya dair her şeyi öğreneceksiniz.
Şartlar ve Koşullar:
Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!
Okulumuzun konumunu navigasyon uygulamanızda görmek için lütfen aşağıdaki butona tıklayınız.
Konum için tıklayınız