Avrupa’da doğan ve tüm dünyaya yayılan, uluslararası katmanlı hamur çeşitlerini tecrübe edeceğiniz bu özel eğitimde yerinizi ayırtın. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde eğitici ve eğlenceli “Katmanlı Hamurlar Eğitimi”nde görüşmek üzere...
Tarih: 29 - 30 Haziran, 1 - 2 Temmuz 2020 (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe)
DERS PROGRAMI
- Gün
- Kruvasan Hamurunun Hazırlanması
- Ekşi Mayalı Kruvasan Hazırlanması
- Yağ Tabakası Hazırlanması
- Turlanması ve Katlanması
- Pastacı Kreması
- Gün
- Kruvasan Şekillendirme
- Pain Au Chocolat
- Danish Hamurunun İşlenmesi, Şekillendirmesi
- Kruvasan Hamurunun İşlenmesi ve Mayalandırılması Pişirilmesi
- Gün
- Milföy Hamuru Hazırlanması
- Yağ Tabakası Hazırlanması
- Turlanması ve Katlanması
- Badem Kreması
- Gün
- Milföy Pasta
- Pruşyan Şekillendirilmesi
- Cronut Şekillendirilmesi
Atölyede Öğrenilecek Teknikler:
- Kruvasan ve Danish Hamuru Hazırlama, Tur Verme, Mayalama ve Pişirme Teknikleri
- Milföy Hamuru Hazırlama, Tur Verme, Mayalama ve Pişirme Teknikleri
- Farklı Türde Dolgu Hazırlama ve Kullanımı
Şartlar ve Koşullar:
- Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
- Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
- Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
- Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tradresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.