Balık hakkında bilmek istedikleriniz ve doğru şekilde balık pişirme tekniklerine dair herşey bu workshop'ta. Artık balığı tanıyarak pişirecek ve yeni lezzetlerle ile daha kolay buluşabileceksiniz.
MENÜ
Damla Sakızlı Levrek Buğlama ve İstiridye Soslu Noodle
Kişnişli ve Tarhunlu Çipura, Firik Risottosu ile
Taze Baharatlı Akdeniz Salatası
Tütsülenmiş Ev Yapımı Hardallı Somon Tartare
- Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
- Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
- Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
- Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tradresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.