TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

BALIK PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP

  • 3 SAAT

  • 220 TL.

  • 05 Şubat 2020 - Çarşamba
    19:00 - 22:00

  • BİLETİNİ AL

3 SAAT

220 TL.

05 Şubat 2020 - Çarşamba
19:00 - 22:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Balık hakkında bilmek istedikleriniz ve doğru şekilde balık pişirme tekniklerine dair herşey bu workshop'ta. Artık balığı tanıyarak pişirecek ve yeni lezzetlerle ile daha kolay buluşabileceksiniz.

 

MENÜ

 

Damla Sakızlı Levrek Buğlama ve İstiridye Soslu Noodle

Kişnişli ve Tarhunlu Çipura, Firik Risottosu ile

Taze Baharatlı Akdeniz Salatası

Tütsülenmiş Ev Yapımı Hardallı Somon Tartare

 

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tradresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Şubat 2020 WORKSHOPLARI

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!