ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 2 WORKSHOP
Etin derinliklerine inmek ve keşfetmek istiyorsanız, bu workshopta farklı teknikler ile misafirlerinize “Daha önce hiç böyle yememiştim!” dedirtebileceğiniz ince detaylar ve tecrübe size beklemekte.
MENÜ
Bal Kabaklı Bezelyeli Ördek Konfi Kuru Yoğurt Köpüğü ile
Karamelize Ayva Soteli Baybe Turp Fıstıklı Bonfile Lokum Demi Glass Sos Eşliğinde
Rokfor Soslu Tavuk Sote
Permasan Peynirli Taze Patates Sotesi
- Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak Workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
- Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
- Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
- Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.