Uzman Chef’s Table Mutfak Akademisi eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda kişnişli antrikottan bonfile lokuma ve steak köfteye en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
- Kişnişli Antrikot ve Trüflü Patates Püresi
- Bonfile Lokum, Gavurdağ Salatası ile
- Tütsülenmiş Steak Köfte
- Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
- Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
- Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
- Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad - soyadı bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.