Peynirli su böreği ya da kıymalı kol böreği… Yemesi keyifli, yapması bir o kadar zahmetli börekler… Şimdi bu zahmetli işi keyfe dönüştürecek yeni bir workshop’la sizinleyiz. 2 gün sürecek Ev Yapımı Börek atölyemizde geleneksel yöntemler kullanarak kendi hamurunuzu yoğurmayı öğrenecek, el ile açmadan fırınlamaya her aşamayı uygulayarak deneyimleyeceksiniz.
Menü
- Peynirli Su Böreği
- Kıymalı Kol Böreği (Sarıyer Böreği)
- Patatesli Gözleme
- Pırasalı Arnavut Böreği
- Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
- Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
- Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
- Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.