Bu yılbaşında davetlilerinize çok özel lezzetler hazırlayıp, onları şaşırtmak istemez misiniz? Akdeniz Salatası’ndan Acılı Tosdas’a; Truflu Bezelye Çorbası’ndan Pancarlı Risotta’ya farklı ve unutulmayacak lezzetleri hem hazırlamayı öğrenip, hem de bu özel lezzetlerin sırlarını keşfedeceksiniz.
YENİ YIL MENÜSÜ
-Kurutulmuş Domatesli , Peynir ve Sebzelı Akdeniz Salatası
-Köpüklü ve Truflu Bezelye Çorbası
-Meksika Fasulyeli Acılı Tostadas
-Kıtır Yufkalı Hindi Konfıt, Pancarlı Risotto
-Aşk Meyveli Ve İki Çikolatalı Pannacotta
-Sucuk Izgara
KİŞİBAŞI: 200 TL
19:00-22:00
* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.