TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Et Pişirme Teknikleri-2

  • Belirtilmemiş

  • 165 TL.

  • 20 Eylül 2015 - Pazar
    13:00 - 16:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

165 TL.

20 Eylül 2015 - Pazar
13:00 - 16:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde etin sırlarını keşfetmeye devam ettiğimiz bu workshopumuzda, etin yapısına dair bilmediklerinizi öğrenmeye ve keşfetmeye devam edip, Ağır Ateşte Pişirilmiş Sebzeli Kuzu İncik'ten Yufka'ya Sarılı Mısırlı Köfte Steak'a en özel lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

Bonfile Smörrebröd 

Ağır Ateşte Pişirilmiş Sebzeli Kuzu İncik 

Yufkaya Sarılı Mısırlı Köfte Steak

Kremalı Ispanak Beğendi

Kurutulmuş Domatesli ve Peynirli Akdeniz Salata


* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Eylül 2015 WORKSHOPLARI

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!