Su böreği, kol böreği, pizza, pide gibi geleneksel ürünlerin hazırlık aşamalarını, pişirme usullerini öğrenerek, mutfaklarınızda hamur işlerinin ustası olmak için…
EĞİTİM PROGRAMI
- Gün: Peynirli Su Böreği, Kıymalı ve Patatesli Kol Böreği, Ekşi maya pizza hamuru
- Gün: Kuşbaşılı ve Kaşarlı Pide, Şarküteri Pizza, Lahmacun
EĞİTİM PROGRAMI TARİHLERİ
29 Mayıs 2024, Salı / 14:00 - 18:00
30 Mayıs 2024, Çarşamba / 14:00 - 18:00
Eğitimlerde verilen önlük ve kep katılımcılara hediye edilmektedir.
Şartlar ve Koşullar:
- Eğitim; özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında verilmektedir.
- Programlar en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
- Eğitimler özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
- Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.