TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

BÖREKÇİLİK EĞİTİMİ (2 GÜN, GÜNDE 4 SAAT)

  • (2 GÜN, GÜNDE 4 SAAT)

  • 4500 TL.

  • 29 Mayıs 2024 - Çarşamba
    14:00 - 18:00

(2 GÜN, GÜNDE 4 SAAT)

4500 TL.

29 Mayıs 2024 - Çarşamba
14:00 - 18:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Su böreği, kol böreği, pizza, pide gibi geleneksel ürünlerin hazırlık aşamalarını, pişirme usullerini öğrenerek, mutfaklarınızda hamur işlerinin ustası olmak için…

 

EĞİTİM PROGRAMI

  1. Gün: Peynirli Su Böreği, Kıymalı ve Patatesli Kol Böreği, Ekşi maya pizza hamuru
  2. Gün: Kuşbaşılı ve Kaşarlı Pide, Şarküteri Pizza, Lahmacun

 

EĞİTİM PROGRAMI TARİHLERİ

29 Mayıs 2024, Salı / 14:00 - 18:00

30 Mayıs 2024, Çarşamba / 14:00 - 18:00

 

 

Eğitimlerde verilen önlük ve kep katılımcılara hediye edilmektedir.

Şartlar ve Koşullar:

  • Eğitim; özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında verilmektedir.
  • Programlar en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Eğitimler özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Mayıs 2024 WORKSHOPLARI

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!