Milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef's Table Mutfak Akademisi, WACS (Dünya Şefler Birliği) uluslararası kalite ve standartlarında, dünyadaki sayılı eğitim veren yerlerden bir tanesi.

1928 yılında Paris 'te kurulan WACS (Dünya Şefler Birliği), dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Bu amaçla mesleki eğitim, araştırma çalışmaları yürütmekte ve aşçılık mesleğinin uluslararası ortamda saygınlığının geliştirilmesini hedeflemektedir. Dünyanın en saygın meslek örgütleri arasında bulunan WACS bugün 86 ülkenin aşçılık örgütlerini bünyesinde barındırmaktadır.

HABERLER

Chef's Table Öğrencİlerİ Sİrha Fuarı'ndaydı!

Fine food konseptinde tamamen ülkemizin yöresel ürünlerinden oluşan 18.000 adet ürünü Chef's Table öğrencileri Sirhaİstanbul 2014 fuarında sundu. 

Sunulan inovatif yiyecekler içerisinde;

- Kastamonu Pastırması Cips ile; Kiren Tarhanası  Dondurması, Sakız Tarhanası Dondurması, Ekşi Tarhana Dondurması, Kiren Tarhana Capuccino, Sakız Tarhanası Capuccino, Ekşi Tarhana  Capuccino

- Tütsülenmiş Tandır Baklava ,  Kuzugöbeği-Sarıkız Mantar Sos ile.

- Tokat Bez Sucuklu ve Kars Gravyerli Siyez Bulguru Topları –Crunch Kaplamalı + Yanık Yoğurt Dressing.

Bazlamada  Edirne Eski Kaşarlı  ve Zahterli Somon Köftesi,Çanakkale Kuru Domates Sos ile.

Tarçınlı Üryani Eriği Sorbesi,Fesleğen Mikro Filizi ile.

Kavılca Buğdayı Keşkek ve Türkmen Saçak Peyniri.

Marmaris Çam Balı Kraker, Organik Kars Balı Kraker ve Acılı,Tuzlu Versiyonları.

Finike Portakalı Jelli Cezerye Rulosu ve Manda Kaymağı Köpüğü.

Ortaca Limonu Jeli Cezerye Rulosu ve Manda Kaymağı Jeli.

Halhalı Zeytinli Kek ve  Nar Reçeli.

Sirha Fuarı hakkında detaylı bilgi için: sirha-istanbul.com

TÜM İŞ ORTAKLARIMIZ
©2011-2016 Chef's Table Mutfak Akademisi Tüm Hakları Saklıdır