TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP

  • 3 SAAT

  • 290 TL.

  • 27 Haziran 2020 - Cumartesi
    14:00 - 17:00

  • BİLETİNİ AL

3 SAAT

290 TL.

27 Haziran 2020 - Cumartesi
14:00 - 17:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

MENU

  • Bezelye Püreli Dana Madalyon Roka Köpüğü Eşliğinde
  • Dağ Mantarlı Polenta Eşliğinde Dana Antrikot
  • Domates Vinegretli Peynirli Mevsim Salata
  • Kakaolu Sütlaç Dondurma ile (İkram)

 

 

Şartlar ve Koşullar:

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tradresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Haziran 2020 WORKSHOPLARI

18

İTALYAN MUTFAĞI - 3 WORKSHOP

21

BABALAR İLE ÇOCUKLAR BRUNCH’TA WORKSHOP (Babalar Günü)

22

%100 EKŞİ MAYA EĞİTİMİ

25

PIZZA & SALATA WORKSHOP

27

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP

29

KATMANLI HAMURLAR EĞİTİMİ

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL