Sofraların baş tacı ve vazgeçilmezi ekmek çeşitlerini %100 ekşi maya ile hazırlayacağınız bu özel eğitimde yerinizi ayırtın. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde eğitici ve eğlenceli “%100 Ekşi Maya Eğitimi”nde görüşmek üzere...
Tarih: 22 - 23 - 24 - 25 Haziran (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe)
DERS PROGRAMI
- Gün
- Sourdough Country Bread
- Karamelize Soğanlı, Ezine Peynirli Cevizli Ekmek
- Ramazan Pidesi
- Gün
- Paskalya Çöreği
- Doğal Malzemeler ile Renklendirme Köy Ekmeği
- Gün
- Sokak Simidi
- Patatesli Biberiyeli Altamura Ekmeği
- Çavdar Ekmeği
- Gün
Atölyede Öğrenilecek Teknikler:
Bu eğitimde buğdayın anatomisini, un çeşitlerini, fırıncı yüzdesini, temel ekmek formülünü, mayalandırma, yoğurma, katlama ve pişirme tekniklerini öğreneceksiniz.
Ekşi maya ve nohut mayasının oluşturulması, “mayalama maya çeşitlerinin arasındaki farklar” gibi ekşi mayaya dair her şeyi öğreneceksiniz.
Şartlar ve Koşullar:
- Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
- Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
- Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
- Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tradresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.