Uzman Chef’s Table Mutfak Akademisi eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız Workshop’umuzda Tane Hardallı Izgara Antrikot’tan, Wokta Tatlı Acı Dana Eti Dilimleri’ne en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
MENÜ
Dana Carpaccio Roka Permasan ile
Wok’ta Tatlı Acı Dana Eti Dilimleri
Tane Hardallı Izgara Antrikot
Izgara Hellim Salata Balsamiko Sos ile
- Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
- Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
- Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
- Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tradresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.