TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP

  • 3 SAAT

  • 240 TL.

  • 16 Aralık 2019 - Pazartesi
    19:00 - 22:00

  • BİLETİNİ AL

3 SAAT

240 TL.

16 Aralık 2019 - Pazartesi
19:00 - 22:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Uzman Chef’s Table Mutfak Akademisi eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız Workshop’umuzda Tane Hardallı Izgara Antrikot’tan, Wokta Tatlı Acı Dana Eti Dilimleri’ne en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

MENÜ

 

Dana Carpaccio Roka Permasan ile

Wok’ta Tatlı Acı Dana Eti Dilimleri

Tane Hardallı Izgara Antrikot

Izgara Hellim Salata Balsamiko Sos ile

 

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tradresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Aralık 2019 WORKSHOPLARI

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!