TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 3 WORKSHOP

  • Belirtilmemiş

  • 210 TL.

  • 23 Temmuz 2019 - Salı
    19:00 - 22:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

210 TL.

23 Temmuz 2019 - Salı
19:00 - 22:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

MENÜ

Karamelize Soğanlı Steak Köfte

Chimichurri Taze Biberiyeli ve Közlenmiş Biberli Köy Patatesi

Tane Karabiberli ve Fesleğenli Dana Rosto

Kırmızı Şaraplı Pancar Carpaccio

 

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak Workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 

 

Temmuz 2019 WORKSHOPLARI

02

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 2 WORKSHOP

07

İTALYAN MUTFAĞI – 2 WORKSHOP

10

MEKSİKA ATEŞİ WORKSHOP

14

SUSHİ WORKSHOP

17

İSPANYOL TAPAS WORKSHOP

21

GOURMET BURGER WORKSHOP

23

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 3 WORKSHOP

25

PİZZA WORKSHOP

28

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 1 WORKSHOP

30

İTALYAN MUTFAĞI – 3 WORKSHOP

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL