TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Balık Pişirme Teknikleri

  • Belirtilmemiş

  • 160 TL.

  • 10 Kasım 2014 - Pazartesi
    13.00 - 17.00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

160 TL.

10 Kasım 2014 - Pazartesi
13.00 - 17.00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Denizin lezzeti bambaşka! Bu lezzet deryasından çıkan balıklar nasıl temizlenir? Hangi balık nasıl pişirilir? Fark yaratacak balık lezzetleri nasıl hazırlanır? Bunlar ve balığa dair tüm bilmek istedikleriniz bu workshop'ta!

Damla sakızlı levrek buğlama ve istiridye soslu noodle
Ev yapımı tütsüleme ile hardallı somon tartare
Izgara kişnişli ve tarhunlu çipura, firik risottosu ile
Taze baharatlı Akdeniz salatası

Workshop Saati: 4 saat

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz. 

Workshop'a ait notlar

"Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce 
ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz."

Programlarımız en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
Workshoplarımız özel tasarım mutfaklarımızda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kasım 2014 WORKSHOPLARI

03

Ev Yapımı Taze Makarna

06

Cupcake

07

Etler ve Pişirme Teknikleri

10

Balık Pişirme Teknikleri

12

Kahve ve Barista

13

Çikolata

14

Pizza

17

Sokaktan Mutfağa

18

Temel Aşcılık

20

cheesecake

21

İtalyan Mutfağı

24

Özel Salatalar ve Salata Sosları

27

Ekşi Mayalı Ekmekler

28

Wok Yemekleri

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL