TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Çikolata Atölyesi (2 Günlük Workshop)

  • Belirtilmemiş

  • 900 TL.

  • 07 Mart 2017 - Salı
    19:00 - 22:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

900 TL.

07 Mart 2017 - Salı
19:00 - 22:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Çikolata atölyesinde öğrenecekleriniz ile profesyonelce üretim yapıp, teknikler ile farklı reçeteler gelişterebilmeyi öğreneceksiniz. Çikolatanın hassasiyetlikleri, dikkat edilmesi gerekenleri, temel yapısı ve özellikleri, teknik kullanımı gibi hassas dengeler üzerine kurulmuş tüm içerikler ve bilgiler bu eğitimde.

Çikolata hakkında uzmanlaşmak isteyen pastane, cafe, restoran işletmecileri ve mutfak çalışanları, çikolata butiği yapmak isteyenler ve tüm çikolata sevenler için ideal bir eğitimdir.

KAKULELİ, ACI BİBERLİ SICAK ÇİKOLATA 

GANAJ YAPIMI 

RAKILI GANAJ

HİNDİSTAN CEVİZLİ DOLGU 

LİMONLU GANAJ 

KARABİBERLİ KARAMELLİ GANAJ 

ÇİKOLATA TEMPERLEME 

ÇİKOLATA ÜRETİMİ 

RAKILI KESME ÇİKOLATA 

MARSHMELLOW’LU HALLEY 

YER FISTIKLI CRUNCH 

LİMONLU TRUF ÇİKOLATA 

ROCHER 

MULAJ ÇİKOLATA 

Salı, Çarşamba Saat:19:00-22:00

900 TL (Kdv Dahil)

Tüm eğitimcilere eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.

Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.

Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.

*Eğitim programı 2 gün sürmektedir.

*Derslerin telafisi yoktur. Ücret iadesi yoktur.

Mart 2017 WORKSHOPLARI

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!