Çikolata atölyesinde öğrenecekleriniz ile profesyonelce üretim yapıp, teknikler ile farklı reçeteler gelişterebilmeyi öğreneceksiniz. Çikolatanın hassasiyetlikleri, dikkat edilmesi gerekenleri, temel yapısı ve özellikleri, teknik kullanımı gibi hassas dengeler üzerine kurulmuş tüm içerikler ve bilgiler bu eğitimde.
Çikolata hakkında uzmanlaşmak isteyen pastane, cafe, restoran işletmecileri ve mutfak çalışanları, çikolata butiği yapmak isteyenler ve tüm çikolata sevenler için ideal bir eğitimdir.
KAKULELİ, ACI BİBERLİ SICAK ÇİKOLATA
GANAJ YAPIMI
RAKILI GANAJ
HİNDİSTAN CEVİZLİ DOLGU
LİMONLU GANAJ
KARABİBERLİ KARAMELLİ GANAJ
ÇİKOLATA TEMPERLEME
ÇİKOLATA ÜRETİMİ
RAKILI KESME ÇİKOLATA
MARSHMELLOW’LU HALLEY
YER FISTIKLI CRUNCH
LİMONLU TRUF ÇİKOLATA
ROCHER
MULAJ ÇİKOLATA
Salı, Çarşamba Saat:19:00-22:00
900 TL (Kdv Dahil)
Tüm eğitimcilere eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.
Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.
*Eğitim programı 2 gün sürmektedir.
*Derslerin telafisi yoktur. Ücret iadesi yoktur.