TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Et Pişirme Teknikleri - 1

  • Belirtilmemiş

  • 165 TL.

  • 01 Ekim 2016 - Cumartesi
    13:00 - 16:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

165 TL.

01 Ekim 2016 - Cumartesi
13:00 - 16:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Et pişirmenin püf noktası ilk başta eti tanımaktır. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde eti tanıyıp, farklı pişirme tekniklerini uygulayıp öğreneceğiniz bu workshopta kendinize çok şey katacaksınız.

Taze Dana Carpaccio, Roka , Parmesan ile
Wokta Tatlı Acılı Dana Eti Dilimleri
Izgara Tane Hardallı Antrikot
Izgara Hellim Salata, Balzemik ile
Champion Sos

Kişi Başı: 165 TL

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Ekim 2016 WORKSHOPLARI

01

Et Pişirme Teknikleri - 1

02

Meksika Ateşi

04

Tatlı Tapas

05

Pizza

07

Tex Mex

08

2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik

08

2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi

09

Ocakbaşı - 1

11

Fırından (2 Günlük Workshop)

12

Gourmet Burger

14

Latin Amerika

16

COOK ile Et Pişirme Teknikleri - 2

18

Cheesecake Devrimi

19

2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi

21

Lübnan Mutfağı

23

Ocakbaşı - 2

24

Ekmek Sanatı (4 Günlük Workshop)

25

2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi

28

İz Bırakanlar

30

Meksika Ateşi

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL