25 - 28 TEMMUZ 2016
1. GÜN (Pazartesi: 14:00 18:00)
DONDURMANIN TARİHÇESİNDEN BAŞLAYARAK GELENEKSEL DONDURMA YAPIMINI
ÖĞRENECEK VE FARKLI LEZZETLERLE UYGULAYACAKSINIZ.
• VANİLYALI DONDURMA (MAKİNASIZ)
• GRANİTA (LİME VE BEYAZ ŞEFTALİLİ, KAVUNLU, KARPUZLU VEYA ÇİLEKLİ)
• EV YAPIMI KÜLAH
• KONDANSE SÜT YAPIMI
2. GÜN (Salı: 14:00 18:00)
GÜNÜMÜZDE DE KULLANILAN GELENEKSEL METHODLARLA EVİNİZDE DE RAHATLIKLA
YAPABİLECEĞİNİZ FARKLI LEZZETLERDE DONDURMA VE SORBE YAPIM TEKNİKLERİNİ
KAVRAYACAKSINIZ.
• HİNDİSTAN CEVİZİ SÜTLÜ "VEGAN DONDURMA" (MATCHA YEŞİL ÇAYLI,
LAVANTALI VEYA 7 BAHARATLI)
• YOĞURT "FROZEN" (ÇİLEKLİ, MANGOLU, KİVİLİ, KAVUNLU VEYA KARPUZLU)
• KONDANSE SÜTLÜ DONDURMA (ÇİKOLATALI VE OREO PARÇACIKLI, VANİLYALI,
FESLEĞENLİ VEYA ACIBADEMLİ)
• HİNT DONDURMASI KULFİ
• SORBE (MANGO VE ÇİLEK, KAVUN VEYA ÇARKIFELEK)
3. GÜN (Çarşamba: 14:00 18:00)
TEKNOLOJİK ALETLER KULLANARAK PROFESYONEL OLARAK SOFT DONDURMA VE
GELATO DONDURMA YAPIP, HER ZAMAN UYGULAYABİLECEĞİNİZ PARFE TEKNİĞİNİ
FARKLI SUNUM ALTERNATİFLERİYLE GÖRECEKSİNİZ.
• SOFT DONDURMA (KAHVELİ VE DAMLA SAKIZLI)
• GELATO DONDURMA (RAKILI, VANİLYALI VE OREOLU, BEYAZ ÇİKOLATALI VE
VİŞNELİ VEYA KARAMELLİ VE KROKANLI)
• ÇİKOLATA KAPLI ÇUBUKTA PARFE (HELVALI, BEYAZ ÇİKOLATALI, KAHVELİ VE
PORTAKALLI
4. GÜN (Perşembe: 14:00 18:00)
DONDURMA İLE SERVİS EDİLEN TATLILARDAN ÜRETİP, DONDURMA HAKKINDA
UZMANLAŞMIŞ OLACAKSINIZ.
• KROKAN
• İSVİÇRE MERENGİ
• PAVLOVA
• BAKED ALASKA
• DONDURMA SOSLARI
• DONDURMA ÇEKİMLERİ
• DONDURMA VE PARFE SUNUMLARI