İtalyan Mutfağı tutkusu olanlar, bu mutfağın detaylarına inmek ve geleneksel lezzetlerini hikayeleri ile birlikte hazırlayıp sunmak için bu workshop sizleri bekliyor.
Toscano usulü taze kuşkonmazlı bonfile dilimleri, permasan peyniri mozzarella ile Ağır ateşte pişirilmiş martinili deniz mahsülleri lazanya, fesleğen sos ile Taze Lime’lı ve fıstıklı pannacotta
* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde
yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp
yiyebilirsiniz.
* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce adsoyad bilgilerinizi
biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm
bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.