TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Ocakbaşı - 1

  • Belirtilmemiş

  • 170 TL.

  • 06 Nisan 2016 - Çarşamba
    19:00 - 22:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

170 TL.

06 Nisan 2016 - Çarşamba
19:00 - 22:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Kültürümüzün en önemli unsurlarından "Ocakbaşı" keyfini sanırız sevmeyen yoktur. Ocakbaşı'nı önemli kılan lezzetlerde Patlıcan Kebabı'ndan, Edirne Yaprak Ciğer'e bu kültürü keşfetmek için sizi bu önemli workshopumuza davet ediyoruz.

Patlıcan Kebabı
Külbastı Sosta Tavuk Şiş
Sütte Taze Kekikli Izgara Ciğer Şiş
Sumaklı ve Nar Ekşili Kırmızı Soğan
Grit Ezmesi
Yoğurtlu Köz Patlıcan Salatası
Sorbe İkram

Kişi Başı: 170 TL


* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Nisan 2016 WORKSHOPLARI

01

İspanyol Tapas

02

Latin Amerika

03

Tex Mex

05

Amerikan Pastası - 1

06

Ocakbaşı - 1

08

İz Bırakanlar

09

Meksika Ateşi

10

COOK ile Et Pişirme Teknikleri - 1

11

Çikolata Atölyesi

15

İtalyan Mutfağı -1

17

Ocakbaşı- 1

19

Cheesecake Devrimi

20

Fırından

22

Meksika Ateşi

23

Küçük Şefler Mutfakta (8-13 yaş)

24

Et Pişirme Teknikleri - 3

25

Ekmek Sanatı (4 Günlük)

26

Egzotik Tatlılar

27

2 Ayda Hobi Aşçılık

29

Latin Amerika

30

2 Ayda Hobi Aşçılık

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL