TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Fırından (2 Günlük)

  • Belirtilmemiş

  • 320 TL.

  • 23 Mart 2016 - Çarşamba
    14:00 - 18:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

320 TL.

23 Mart 2016 - Çarşamba
14:00 - 18:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Hani sıcak sıcak,tap taze fırınları bize hatırlatan ve kokuları hafızamızda yer etmiş bu güzel lezzetleri tüm detayları ile öğrenmek ile yetinmeyip, kendi fikirlerinizi katmayı ve reçetelerinizi oluşturmayı da öğreneceğiniz bir eğitim.

 PASKALYA ÇÖREĞİ
 TAHİNLİ ÇÖREK
 ALMAN PASTASI
 UN KURABİYESİ
 SİMİT
 AÇMA
 POĞAÇA
 ACIBADEM

Çarşamba,Perşembe Saat:14:00-18:00
320 TL

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.
*Eğitim programı 2 gün sürmektedir.
*Derslerin telafisi yoktur.Ücret iadesi yoktur.

Mart 2016 WORKSHOPLARI

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!