TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Etler ve Et Pişirme Teknikleri - 2

  • Belirtilmemiş

  • 160 TL.

  • 29 Mayıs 2015 - Cuma
    19:00 - 22:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

160 TL.

29 Mayıs 2015 - Cuma
19:00 - 22:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Etin derinliklerine inmek ve keşfetmek istiyorsanız, bu workshopta farklı teknikler ile misafirlerinize “Daha önce hiç böyle yememiştim!” dedirtebileceğiniz ince detaylar ve tecrübe size beklemekte.

Taze Kuşkonmaza Sarılmış Kişnişli Izgara Bonfile Ruloları
Yufkaya Sarılı Köz Biberli Köfte Steak
Çıtır Rose Dana Eti Dilimleri
Beğendi, Gavurdağ Salatası ve De mi Glace Sos.

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.

Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce
ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

Programlarımız en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
Workshoplarımız özel tasarım mutfaklarımızda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Mayıs 2015 WORKSHOPLARI

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!