İtalyan Mutfağı tutkusu olanlar, bu mutfağın detaylarına inmek ve geleneksel lezzetlerini hikayeleri ile birlikte hazırlayıp sunmak için bu workshop sizleri bekliyor.
Toscano usulü taze kuşkonmazlı bonfile dilimleri, permasan peyniri mozzarella ile
Ağır ateşte pişirilmiş martinili deniz mahsülleri lazanya, fesleğen sos ile
Taze Lime’lı ve fıstıklı pannacotta
* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.