TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Balık Pişirme Teknikleri

  • Belirtilmemiş

  • 160 TL.

  • 17 Şubat 2015 - Salı
    19:00 - 22:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

160 TL.

17 Şubat 2015 - Salı
19:00 - 22:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Denizin lezzeti bambaşka! Bu lezzet deryasından çıkan balıklar nasıl temizlenir? Hangi balık nasıl pişirilir? Fark yaratacak balık lezzetleri nasıl hazırlanır? Bunlar ve balığa dair tüm bilmek istedikleriniz bu workshop'ta!

Damla sakızlı levrek buğlama ve istiridye soslu noodle
Ev yapımı tütsüleme ile hardallı somon tartare
Izgara kişnişli ve tarhunlu çipura, firik risottosu ile
Taze baharatlı Akdeniz salatası

Not: "Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz. "

Şubat 2015 WORKSHOPLARI

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!